2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 76 پست
خوش ب حالت که 7200 فقط پول لباس شویی دادی و تونستی بدی. من در حال حاضر از  کل پولم 6 تومن مونده ...

چاره ای نبود. منم میخواستم ماشینمو حداقل چیز خوب بگیرم برای بقیه چیزا ماتم گرفتم. خیلی چیزارم نمیتونم بگیرم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
من عقدم خداوشکرمامانم همه وسایلموگرفته فقط مونده سرویس چوپ.ولی شوهرم برج4تلوزیون الجی خرید2500الان ش ...

ما ماه پیش شوهرم تلویزیون منحنی سامسونگ گرفت ۴۱۰۰...

ماه قبلش قیمت کرده بودیم ۳ تومن😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تی ویم ی کم  خراب شده قبل عید قیمت کردیم ی مدل منحنی 4 تومن بود گفتم بزار بریم خونه خودمون بعد میگیریم اللن شده 8100 .هیچی دیگه همون قبلی دادیم تعمیر

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
عهه😍 پس‌خووبهه

اره مبارکت باشه مال منم از بس بچه ام روزی 1000 بار باز میکرد ومیبست اینطوری شده

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

همه چی وحشتناک گرون شده ولی شماها برید چیزای لازم بخرید 

ماشین ظرف شویی اتو بخار ارام پز بخار پز پلو پز انواع و اقسام ابمیوه گیری ها اصلا خریدشون واجب نیست  

یا مثلا کسی که دونفر هر چند ماه یبار باید گوشت چرخ کنه نیازی نیست برن یه چرخ گوشتی 3 یا 4 تومنی بخرن 

ایول چه جالب شما کدوم شهر هستین؟ چه رسم جالبی دارین نشنیده بودم

ما تهرانيم اصالتا سبزواری. خیلیا این رسمو دارن که چندتیکه جهازو داماد بگیره. الان جدیدا بیشترم شده. حالا ما کم دادیم بهش خیلی سبزواریا یخچال وماشین و گاز و سرویس چوبو میدن به داناد

همه چی وحشتناک گرون شده ولی شماها برید چیزای لازم بخرید   ماشین ظرف شویی اتو بخار ارام پز ...

باید فقط ضروریارو گرفت وگرنه سرمیکشه به صددویست تومن.ماهم که پدرامون بیچاره ها کارمندن از کجا بیاریم اونقدر.

من حتی چرخ گوشتم نمیخرم. گوشت چرخکرده بخره خب 

یخچال و لباسشویی رو  شوهرتون میگیره؟؟؟؟!!!!!!!!!

اره لباسشویی یخچال فرش تلوزیون

فرشمو خواهرشوهرعزیزم لطف کرده2تا 9متری گرفت برامون

عشقم💖تاابد عاشقتم مرد باوفای من💓
اره لباسشویی یخچال فرش تلوزیون فرشمو خواهرشوهرعزیزم لطف کرده2تا 9متری گرفت برامون

وای ایول  مبارکت باشه

کدوم شهرین چه رسم خوبی من بیام اونجا دختر شوهر بدم

خدایا مرسی که هستی 
وای ایول  مبارکت باشه کدوم شهرین چه رسم خوبی من بیام اونجا دختر شوهر بدم

الان خیلی جاها اینکارو میکنن تهرانی های اصیل حتی. شماهم بکنین کی به کیه

الان خیلی جاها اینکارو میکنن تهرانی های اصیل حتی. شماهم بکنین کی به کیه

نه قربونت تهرانیا نمیکنن اصلا و ابدا کو ورگرنه ما میدیم یا میشنیدیم من اولین باره میشنوم 

تازه همینکه داماد در مورد برند لوازم اظهار نظر نکنه ما خدارو شاکریم والا 🤣

من همسرم توی خریدهای اصلی میاومد و نظر هم میداد البته مامانم روش داده بود

خدایا مرسی که هستی