2777
2789

بنظرتون ببرم واکسن یکسالگیش رومیزنن؟

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باید مریضیش خوب بشه بعد زنگ بزن بپرس از بهداشت

ببرمش میترسم بزنن...سری قبلم اینطور بود ولی نزدن ...

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

نهایت چقد طول میکشه ک نزنن...یعنی چند روز نزنه اشکال نداره؟

فک کنم باید یه هفته بعد ببری.ببرش دکتر آنتی بیوتیک بده بهش.چهارتخم و دونه به هم خیس کن بده بخوره. شیر درحال جوشیدن یکم پیاز توش خورد کن بجوشه یه رب بعد از صافی رد کن بده بخوره عالیه من به دخترم بعد از یکسالگی میدادم زود گلوش رو باز میکنه.

گلوی بچه زیر دو سال چرک نمیکنه،این سرماخوردگیه و مانع واکسیناسیون نیست،ببر بهداشت ازشون بپرس،نه اینکه سرخود واکسن بچرو نزنی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
فک کنم باید یه هفته بعد ببری.ببرش دکتر آنتی بیوتیک بده بهش.چهارتخم و دونه به هم خیس کن بده بخوره. شی ...

پسرم بد غذاس ولی شربت میدم بهش 

گلوی بچه زیر دو سال چرک نمیکنه،این سرماخوردگیه و مانع واکسیناسیون نیست،ببر بهداشت ازشون بپرس،نه اینک ...

عزیزم سری قبلم همینطور بود فقط خس خس میکرد اما نزدن

عزیزم سری قبلم همینطور بود فقط خس خس میکرد اما نزدن

آخه واکسن یسالگی خیلی سبکه،فرق داره با شیش ماهگی،الانم کلی دیر بردی،حداقل زنگ بزن بهداشت بپرس

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه