2777
2789

سلام دوستان گلم

دیروز  سونو دادم دقیقا ۲۹ هفته بودم

متاسفانه بچه همچنان بریچ بود با پاهای کاملا بسته

از اول بارداریم همین وضعیت داره

ضمن اینکه کلا حرکات جنین در طول روز کم احساس میکنم

دکتر سونو گفت ضربان قلبش خوبه جای نگرانی نیس

ولی من همچنان نگران بی تحرکی بچه هستم

بعدش اینکه

زایمان طبیعی مد نظرمه

از هفته چندم بچه میچرخه ؟

چکاری انجام بدم بچرخه ؟

همچنین وزن بچه ام ۱۴۰۰ بود

وزنش نرماله ایا ؟

با این وزن بچه درشت میشه یا ریز ؟

چکار کنم بچه وزنش زیاد بشه ۳۸۰۰ برسه 

پیشاپیش از جواباتون ممنونمم

عزیزم بریچ رو طبیعی زایمان نمیکنن.نگران نباش وقتی سونو میگه حالش خوبه پس حتما خوبه.تو ماه اخر وزتش بیشتر میشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخیدنش ک قطعا میچرخه . یسری از بچه ها تنبلا . حالا چرا 3800 ؟؟ چ خبره؟؟

خوب دوس دارم بچه ام تپلی بشه

ریزه میزه سخته یز میخوره تو دست

الان سرش ه زیر معده ام خیلی اذیتم نه میتونم بشینم ت

نه خم شم ففط درلز میکشم پاشم میزنه رو مثانه ام 

شیطونه دیگه😍😍😍😍😍

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

پیاده روی کن تا بچه بچرخه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
بارداری  اولمه اصلا میترسم از سزارین امیدی هس ماه نه بچرخه ؟

از سزارین چرا مسترسی؟سزارین کع هیچی نمیقهمه ادم.طبیعی باید بری یه روز درد بکشی .سزارین اصلا متوجه نمیشی بچه رو میدن بغلت.من خودم باردارم بچه اولمه دنبال اینم که سزارین بشم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
هنوز خیلی وقت داری تا بچرخه  شیرینی جات به تحرک بچه کمک میکنه  همیشه قبل از سونو به خانم ...

همیشه میخورم ی بطری شربت شیرین قبل سونو خوردم

موقع سونو دیدم دخترم دیتشو گذاشته رو چشامش خوابیده تنبل