2777
2789

شوهرم نزدیک خونه مامانش اینا میوه فروشی داره امروز بعداز ظهر بهم زنگ زد گف بیا مغازه بعد برو خونه مامانم منم ساعت ۸شب بلن شدم رفتم.شوهرمو صدا کردم بعد رفتم خونه مادرشوهرم  ..جاریم طبقه پایینشون میشینه اونم اومد پیشم مادر شوهرم قیافه گرف زنگ زد داداشش بیاد داداشش اومدجلوی شوهرم داداشش میبره مغازه خودشون ک اجاره داده لباس مردونه میفروشن براش پیرهن مشکی برمیداره و پولشم خودش میده بعد شوهرم میگ مامان برامنم بگیر پولشو بدم ب شوهرم میگ ک خودت بخر بمن چ ربطی داره شوهرمم عصبانی شد اومد بمن گف جم کن برو خونمون بعد پشیمون شد گف بشین پیش جاریت بالا هم نرو بنظرتون من چیکار کنم بین این مادر و پسر موندم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با جااریت جوری؟منکه چشم دیدنشو ندارم

اره خوبیم باهم..حالا مادرشوهرممم حساااااس اصلا دوس نداره ما جاریا پیش هم بشینیم چ برسه بریم خونه همدیگ  چن ساعت بشینیم..نمیدونم فردا ب مادرشوهر چی بگم نمیخامم بی احترامی بشه بهش

اره خوبیم باهم..حالا مادرشوهرممم حساااااس اصلا دوس نداره ما جاریا پیش هم بشینیم چ برسه بریم خونه همد ...

خب خداروشکر که از جاری شانس اوردی منکه اصلا به چشم یزید می بینمش 😂😂😂😂

عزیزم ریلکس باش مادر شوهر من خودکشی میکنه من و جاری باهم خوب باشیم😂😂😂😂 بیا مادر شوهرا عوض

خب خداروشکر که از جاری شانس اوردی منکه اصلا به چشم یزید می بینمش 😂😂😂😂 عزیزم ریلکس باش مادر شوهر ...

مام چون از مادرشوهر و خاهر شوهر خیری ندیدیم باهم خوبیم..البته ۴تا جاریم دوتا باهم خوبن مام تامون باهم..

بیخیال شما بین مادروپسردخالت نکنید که بعدشما میشیدآدم بده خودشون باهم کنارمیان

دقیقا چن روز پیش شوهرم بهم میگف  مامانم عشق منه امروز میگ اونورا بیای من میدونم باتو باهاش حرف بزنی بامن حرف نزن..کلا نمیدونم چشونه 

بقران دوساله میسوزمو میسازم شوهرم باهاشون دعوا میکنه آخرش کاسه کوسش سر من بدبخت میشکنه 

من که میگم هرچی شد برو و بگو مشکل من نیس پای منو وسط نکش کلا یه مدت باهاشون در ارتباط نباش خودتم آرامش داری والا فامیل چیه

من که میگم هرچی شد برو و بگو مشکل من نیس پای منو وسط نکش کلا یه مدت باهاشون در ارتباط نباش خودتم آرا ...

نمیدونم چی بگم..از سر ناچاری میرم خونشون خانواد خودم اینجا بودن سالی یبارم نمیرفتم..البته بخاطر رابطه شوهرم ن چیز دیگ

بقران دوساله میسوزمو میسازم شوهرم باهاشون دعوا میکنه آخرش کاسه کوسش سر من بدبخت میشکنه 

میفهممت قشنگ

شوهر منم با خانوادش دعواش میشه از جانب من میدونن درصورتی ک قبل از ازدواج همگی کاردو پنیر بودن من همیشه نصیحتش میکتم ارومش میکتم عملا به زبون میارن تو پرش کردی اما اینجور نیس بخدا