2777
2789
عنوان

تا حالا کاری کردید ک یواشکی باشه ولی شوهرتون بفهمه در هر زمینه ای😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 69 پست
چیکار کردین؟؟؟من متوجه نشدم

من؟برنامه ت ل گرام ۲ رو تو گوشیم نصب کردم با شماره شوهرم ک تمام پی امای همسرم ک به هر کی میده تو گوشی من بیاد .نگو تمام شماره های من تو گوشیش اومده بود من از این قضیه خبر نداشتم ک لو رفتم😐

یبار پشت سر خواهر عفریتش فحش میدادم یهو سرفه کرد برگشتم دیدم پشت سرم نشسته..فقط سرشو ب نشونه تاسف تک ...

با خودت حرف ميزدي؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یادش بخیر سالگرد اولین دیدارمون بود   قرار بود ساعت ۴ و ۲۰ دقیقه بعد از ظهر پنجمین روز مهر ماه که همو برای اولین بار دیده بودیم جشن بگیرم من یه جشن کوچولوی دو نفری ترتیب دادم با اینکه اون روز اصلا بودجه آنچنانی نداشتیم ولی من با کمترین چیزها بهترین جشن دو نفره رو تدارک دادم و اون فهمید قبل از اینکه به ساعتش برسه    ولی به زور فرستادمش تو اتاق تا بخوابه و ۵ مین قبل از ساعت مقرر بیدارش کردم و جشن دو نفرمونو شروع کردیم   اون روز خیلی خاطره انگیز بود فیلماش و عکساشو هر وقت میبینیم حال جفتمون عالی میشه  

من هرکاری میکنم انگار دوربین گذاشته پیشم یه بار رفتم جایی نمیخواستم بدونه زنگ زد گفتم خونه ام بعد حر ...

واای😂😂منم وقتی دوست بودیم بهم میگفت هررر جا میری بهم اطلاع بد حتی سر کوچه.بعد من یه روز دوبار رفتم سر کوچه خرید کردم بهش گفتم سری سوم ماماانم گفت بریم بازار خرید دگ نگفتم بهش رفتیم نگو زنگ زده گوشیم سایلنت بوده منم گوشیم جیب پالتوم بود دست خورده بود خود ب خود پاسخ داد بود حالا جالبیش اینه ک داشتم راجب خودشو خانوادش حرف میزدم کل حرفامونو شنیده بود😐😐😐😐😐بعد اومدم خونه گفتم بزا بهش زنگ بزنم زنگ زدم گفت کجا بودی گفتم خونه یه عالمه قسم داد منم مجبور شدم قسم دروغ خوردم وقتی قطع کرده دیدم زنگ زده نزدیک یک دیقه ام تماس برقرار بوده و فهمیده.دور از جون زنگ زدم بهش ب گوه خوردن افتادم😂

من هرکاری میکنم انگار دوربین گذاشته پیشم یه بار رفتم جایی نمیخواستم بدونه زنگ زد گفتم خونه ام بعد حر ...

واای😂😂منم وقتی دوست بودیم بهم میگفت هررر جا میری بهم اطلاع بد حتی سر کوچه.بعد من یه روز دوبار رفتم سر کوچه خرید کردم بهش گفتم سری سوم ماماانم گفت بریم بازار خرید دگ نگفتم بهش رفتیم نگو زنگ زده گوشیم سایلنت بوده منم گوشیم جیب پالتوم بود دست خورده بود خود ب خود پاسخ داد بود حالا جالبیش اینه ک داشتم راجب خودشو خانوادش حرف میزدم کل حرفامونو شنیده بود😐😐😐😐😐بعد اومدم خونه گفتم بزا بهش زنگ بزنم زنگ زدم گفت کجا بودی گفتم خونه یه عالمه قسم داد منم مجبور شدم قسم دروغ خوردم ک خونه بودم اونم چیزی نگف دگ . وقتی قطع کرده دیدم زنگ زده نزدیک یک دیقه ام تماس برقرار بوده و فهمیده.دور از جون زنگ زدم بهش ب گوه خوردن افتادم😂

واای😂😂منم وقتی دوست بودیم بهم میگفت هررر جا میری بهم اطلاع بد حتی سر کوچه.بعد من یه روز دوبار رفتم ...

خودت ادامه بده مث ك مورد زيادداري رو كن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

ماهم الن دوستیم یجاهایی ک میرم گیر الکی میده میگم نرفتم یبار رفته بودم عروسی میخاستم بهش بگما اما وقت نشد اخرشم گفتم ولش کن فرداش از دهنم دررفت ب غلطر کردن انداختم😣

الهی شقایق به ارزوش برسه😍الهی آمین....یه صلوات مهمونم میکنی؟⚘

خیلییییی

میرفتم کلاس زبان میگفت با مقنعه برو الکی میگفتم باشه.یه بار رندوم اومد دنبالم لو رفتم

پول کش میرفتم از کیفش میدادم خواهرم واسه شهریه اونم فهمید.

گفتم با دوستم میرم بیرون.دوست پسرشم بود نگفته بودم.دستم خورد گوشیم گرفتش صدامونو شنید.چقدم چرت و پرت گفته بودم پشتش😁😁

الانم کلی چیز پنهون دارم که امیدوارم نفهمه.کلا صداقت موج میزنه

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

همش  شبا که خوابه یواشکی میام اینجا. ایشون هم صبح که سر ظهر از خواب پا میشم برام نچ نچ می‌کنه و تاسف میخوره به حالم. الان مثلا من فکر میکنم شوهرم فکر می‌کنه من خوابم  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اینستا دارم نمیدونه تازه خودشم فالوئرمه😂

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)