من خودم یه بار برا امتحان کردن نامزدم ت ل گ رام ۲ نصب کردم خبر نداشتم ک شماره های منم تو گوشیش میره بعد دیدم میگه چرا شماره هات اومده تو گوشیم با یه سرچ ساده تو اینترنت متوجه شد 😀😂😆تا یه هفته بهم لبخند میزد نچ نچ میکرد
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
من هرکاری میکنم انگار دوربین گذاشته پیشم یه بار رفتم جایی نمیخواستم بدونه زنگ زد گفتم خونه ام بعد حرف زدیم قطع کرد دوباره زنگ زد گفت کجایی چون خیابون اومده بودم گفتم بیرونم سرکوچه ام گفت پس برو خونه حالا تاخونمون یه ساعت راه بود گفتم باشه هر ده دقیقه زنگ میزد به غلط کردن افتاده بودم دیگ ازاون به بعد دستشویی هم میرم میگم بهش
الان نه ولی تو زمان دوستیمون خیلی کارای پنهونی میکردم و اخرش گندش درمیومد😂یبار با یه گوشیه دوسیم کارته امتحانش میکردم که یکیازاون خطایی که میخواستم امتحانش کنم توش بود و اشتباهی به جای اون سیمبا سیم خودم بهش پی ام دادم و اونم بامن حرف میزدو منم که کفری شده بودم یه دفعه دیدم اون فهمیده من هستمو به روی خودش نیاورده بودهمینطوری بامن حرف میزد تااخرش فهمیدم اشتباهی بوده و کلی خودم ضایع شدم 😆