2777
2789
عنوان

تا حالا کاری کردید ک یواشکی باشه ولی شوهرتون بفهمه در هر زمینه ای😀

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 69 پست

شوهر من خیلی مخالف آگهی دادن تو دیوار و شیپور بود برای اولین بار آگهی دادم همون لحظه که اس تاییدش اومد گوشی م دستش بود 

شستم پهن م کرد روی بند😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلا دارم یواشکی براش پول جمع میکنم😁

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

من هرکاری میکنم انگار دوربین گذاشته پیشم یه بار رفتم جایی نمیخواستم بدونه زنگ زد گفتم خونه ام بعد حرف زدیم قطع کرد دوباره زنگ زد گفت کجایی چون خیابون اومده بودم گفتم بیرونم سرکوچه ام گفت پس برو خونه حالا تاخونمون یه ساعت راه بود گفتم باشه هر ده دقیقه زنگ میزد به غلط کردن افتاده بودم دیگ ازاون به بعد دستشویی هم میرم میگم بهش    

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

الان نه ولی تو زمان دوستیمون  خیلی کارای پنهونی میکردم‌ و اخرش گندش درمیومد😂یبار با یه گوشیه دوسیم کارته امتحانش میکردم که یکی‌ازاون خطایی که میخواستم امتحانش کنم توش بود و اشتباهی به جای اون سیم‌با سیم خودم بهش پی ام دادم و اونم بامن حرف میزدو منم  که کفری شده بودم یه دفعه دیدم اون فهمیده من هستم‌و به روی خودش نیاورده بودهمینطوری بامن حرف میزد تااخرش فهمیدم اشتباهی بوده و کلی خودم ضایع شدم 😆

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻