2777
2789

من خودم یه بار برا امتحان کردن نامزدم ت ل گ رام ۲ نصب کردم خبر نداشتم ک شماره های منم تو گوشیش میره بعد دیدم میگه چرا شماره هات اومده تو گوشیم با یه سرچ ساده تو اینترنت متوجه شد 😀😂😆تا یه هفته بهم لبخند میزد نچ نچ میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط چشم تتو کردم گفتم متوجه نمیشه. بعد هی گفت چرا با خط چشم غسل میکنی و وضو میگیری؟؟؟ خودم زدم به نشنیدن و یهو خندم گرفت. فهمید. 

تا ی مدت میگفت من بمیرم(دور از جونش) همه میگن زنش ارایش داره😂😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

هیچوقت نشده ریزتادرشت همه چیومیگم همسرمم همینطورفقط امسال وایه تولدش بی خبروقتی خونه نبودرفتم براش کیک وگل خریدم واولین باربودکه بدون خبرمیرفتم جایی😄

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️