2777
2789

سلام دوستای گلم!   دختر من از حدود 8 ماهگی کلمه های ساده رو یاد گرفت مث با با مامان صدای حیوانات مختلف و اسم باباشم صدا میکرد.   من از نوزادی زیر ی ماهگی با کتابای مخصوص نوزادان در گیرش کردم و دایم کتاب زیر دستش بوده و الان دیگه شدیدا ب کتاب عاقه مند شده. الان سه سالو سه ماهشه. ادو سلش بود حدود 10 تا  شعر حفظ بود اما من باهاش کار نکرده بودم خودش از شبکه پویا و گوشیو.... شنیده بود. تا دو سالو 9 ماهگیش ک ی سری کتاب جوید شعر براش گرفتم و خیییییلی علاقه نشون دادو مدام ازم میخواست براش بخونمشون ، تا اینک در حدود یک ماه و نیم 62تا شعرو حفظ شد  و کتابارو خودش میگیره دستش و شعر مربوط ب هر صفحه رو میخونه. خونواده هامون میگن ی چیز فوق العادس بخصوص عموش خییییلی اصرار میکنه ک ب طور خاص پیگیری کنم. اما من پشت گوش انداختم و بنظرم ی چیز عادیه و بچه اینجوری خیلی زیاده. البته منظورم حافظای قرآانو بچه هایی ک دیوان اشعارو حفظن نیستا اصلا  . چون بشدت باهاشون کار شده و تحت نظر مربیو کلاسو....منظورم بچه هاییه ک بصورت خوداموز حفظ میسن. حالا بنظر شما دخترم واقعا خییییییییییییلی باهوشه و این کارش خاصه یا خیلی ازین چیزا دیدین یا شنیدین؟ البته ب هر حال میخوام سری جدید کتابارو بگیرم و با برنامه باهاش پیش برم چون خودش خییییلی دوس داره. مرسی از نظرات....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوش بچه ها تا وقتی به آموزش نمی افتن مشخص نمیشه. اینایی که تعریف کردین نشانگر داشتن حافظه ی قوی دختر شماست

ماشالله بهش

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

ببین باید تست ازش بگیری تا معلوم بشه هوشش چنده 

ولی به نظر باهوش میاد

دختر منم ماشالله بلبلی هست واسه خودش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

همه همینطورن.دختر برادر من ۵سالگی خودش خوندن نوشتن یاد گرفت بدون ذره ایی آموزش فقط از طریق بالا بالا اونم خودش نگاه کرد به عکسها و نوشته ها کم کم یاد گرفت یه روز اومد نوشت عمه مریم دوستت دارم خیلی زیاد😐با دستخط کج و کوله

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍