2777
2789
عنوان

جای خالی را با کلمه مناسب پر کنید

243 بازدید | 33 پست

1- من از ______ خیلی ______ می آید.

یا

۲- من _______ خیلی _________ دارم.

به هر کدوم که خواستین جواب بدین یا اصن به هردو شون فرقی نداره.

لطفا خلاق باشین🤗🤗

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔 

من از

اونايي كه نظر نخواسته نخود هرآش ميشن و نظر ميدن 

بدم مياد

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از لپه خیلی بدم می آید

من پسرمو خیلی دوست دارم

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

من از شوهر خاله دوست پسرم خیلی بدم می آید

من بستنی نون خامه ای دوست دارم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
من از لیموترش خیلی دهنم آب میاد من گوجه سبز خیلی دوس دارم 😩

😂😂😂

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔