2777
2789

دوستان عزیز عزاداری هاتون قبول درگاه حق ان شاالله هر حاجتی که دارید خدا بهتون بده اگر گفتم که مذهبیا بیان نمیخوام اینجا بحث بشه  هرکس و اعتقادات خودش نمیخوام دوباره که محرم شروع شده بیاید و بگید چرا اینکارا رو میکنید 

اومدم بگم  چقدر واسه امام زمانمون ارزش قائلیم چقدر تاحالا واسش دعا کردیم از ته دل فکر کن خدایی نکرده ی گره ای تو زندگیت افتادهمسئله مرگ و زندگی چقدر خودتو به این در واون در میزنه تا مشکلت برطرف شه ایا همینطورم واسه اماممون قدم برداشتیم  امام زمان )ارواحنافدا)از امام حسین هم مظلوم تره به چند دلیل

1-کل امامت چهارده معصوم (ع)تقریبا 271سال بوده اما امام زمان 1400تقریبی تنها و بی یار هستند

2-امام حسین (ع)علی اکبر داشت ابالفضل داشت اما حضرت مهدی (عج)چ یاری دارن 

تو رو خدا امشبو بیاد برای امام زمان دعا کنید برا فرجش دعا کنید صلوات بفرستید

این کاربری دست دو نفر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

دعا کنیم امام زمان هرچه زودتر ظهور کنن ازین گرفتاریها نجات پیدا کنیم دیگه بسمونه انقد عذاب کشیدیم

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

حرفات قبول اما یادت باشه اول مظلوم عالم حضرت علی علیه السلام

و از این ها غریبتر امام حسن علیه السلام بود.

یا صاحب الزمان الان کجایی؟

شال سیاه عزا روی سرتونه کجا زیارتعاشورا میخونی؟ قطعا کنار قبر حضرت الزهرا هستی آقا مارم دعا کن آقا جون😢😢😢😢😢😢

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج یامهدی

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜