2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شبا خواب درست و حسابی دارم نه روزا به کاری می رسم فقط دلم میخاد یه گوشه بشینم و زل برنم به یه نقطه .در ضمن من تو این شهر غریبم و شوهرمم خیلی اخلاقای بدی داره و گیر میده .بچه ها من قبل ازدواج یه دختر پر شر و شور بودم و درسخون. وشاگرد اول ولی الن اینقد تحقیرم کرده که به خودمم القا شده خنگمو هیچ کاریو نمی تونم درست انجام بدم از بس جلوی دیگران منو ضایع می کنه اللته خودشم چیزی نداره اگه بخوام ضایعش کنم من خیلی بیشتر میتونم البته من از این اخلاقا ندارم دیگه نمی دونم باید چکار کنم پاک از زندگی نا امید شدم 

نمی دونم از وقتی که بچم بدنیا اومده اینطوری شدم از بس شوهرم تحقیرم میکنه و جلوی دیگران سر هیچ و پوچ ضایعم میکنه اخه خودش یه عقاید مسخره و غیر منطقی داره اگه ذره ای از اونا خطور کنم ضایعم میکنه براشم فرقی نداره تنها باشیم یا تو جمع فکر کنم وسواسم داره .باور کنید من اصلا فکر این زندگی را نمیکردم بعد ....شوهرم اومد

تا حالا چندین بار ازعقش خواستم ولی اینقد رو عقاید غلط و غیر منطفی اش حساسه که تا خطور کنم همه چی یادش میره فکر کنم وسواس فکری داره ودست خودش نیست اصلا هم زیر بار مشاور این حرفا نمیره خودشعققل کل میدونه و منو خنگ و نافهم ع

من اصلا این زندگی در تصورمم نمیگنجید .بعضی وقتا زن و شهرایی را میدیدم که مرده زنه را تحقیر میکنه با خودم میگفتم چطوری به این زندگی ادامه میدن ولی الان خودم به خاطر دخترم و حرف مردم ومهمتر ار همه خانوادم ومادرم زیر بار همچین زندگی رفتم من خانواده تحصیلکرده ای دارم طلاق واین چیزا اصلا تو فامیلمون رایج نیست .ولی خانواده شوهرم با اینکه هیچ کدوم دیپلم هم نگرفتن ولی خودشون و عقاید مسخرشون را بهم تحمیل میکنن واصلا حق مخالفت ندارم وگرنه به شدت باز خاست میشم و بهم انگ بی عقلی و بی شعوری میزنن دیگه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم در ضمن 3 تا جاری هم دارم اونا درس نخونده با اونا هم بهترن .من خودم لیسانس هستم ولی شوهرم دیپلمم نداره .تو کار مبلمان هست

نه شبا خواب درست و حسابی دارم نه روزا به کاری می رسم فقط دلم میخاد یه گوشه بشینم و زل برنم به یه نقط ...

عین من

عین این

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من اصلا این زندگی در تصورمم نمیگنجید .بعضی وقتا زن و شهرایی را میدیدم که مرده زنه را تحقیر میکنه با ...

مهم نیس ک تو خانوادت طلاق نیس، خیلی خوبه علمی ان. شما جداشی دیگ کسی کاریت نداره ....چون علمین بگی چه عتیقه هایی بودن اتفاقا راحتم میپذیرن. اصلا فکر اینارونکن

ب خودت بیندیش نه حرف و فکر مردم

خانواده ش مسخره میکنن چون احمقن، پست و از طبقه پایین فرهنگی هستن

اگر خانوادت حمایت میکنه، بادخترت جداشو و برو.

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

😐خیلی رفتار زشتی هس میری تمامه تایپک های ادم رو دونه دونه میخونی این نشون دهنده اینه عقده ای و پیگیر بودن هس

من میخواستم بچم رو سقط کنم چون نا خواسته باردار شده بودم و اصلا شرایطش نبود من اصلا بچه دوم نمیخواستم ولی دلم نیومد و شوهرم عاشقه بچه هس و نازم رو خیلی خوب میخره و تو جمع تحقیرمم نمیکنه برای همین بچم رو نگهش داشتم 

کارت خیلی بد بود که گذشته و شرایط سختش ادم هارو به یادشون میاری