2777
2789
عنوان

معرفی دندانپزشک خوب جهت ایمپلنت

6147 بازدید | 29 پست

سلام 

کسی متخصص خود واسه ایمپلنت سراغ داره 

که قسطی کار کنه 

شهرش هم کرمانشاه، تهران یا هر شهر دیگه ای که نزدیک به تهران باشه 

لایک نفرمایید😊

درمانگاه خیریه موسی الکاظم دکتر اوغر از شوهرم شیش ماه پیش یک و نیم گرفت هر دندونو . نصفشو موقع گذاشتن پایه میگیره نصفشم سه ماه بعد موقع کاشت کامل کارشم عالیه

این نیز میگذرد 

فقط یه توضیح بدم من شرایطم خاصه 

حدود دوساله دوتا دندون کشیدم آخرین بار 6 ماه پیش رفتم دکتر که گفت ضخامت فکت کمه و باید پیوند بشه 

از اونجایی که نمیخواستم پیوند کنم بی خیال شدم 

دنبال دکتر خوبم که بدون پیوند استخوان برام ایمپلنت

بزاره 

لایک نفرمایید😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه توضیح بدم من شرایطم خاصه  حدود دوساله دوتا دندون کشیدم آخرین بار 6 ماه پیش رفتم دکتر که ...

اگه بیشتر از چهار ماه از کشیدن دندون بگذره باید پیوند استخوان کرد چون استخون نگهدارنده دندون تحلیل رفته.

واسه همین دکتر اختری توی سایتش گفته بود تا وقتی نمیخواید ایمپلنت کنید، ریشه دندون رو بذارید باشه تا استخون زیر دندونتون تحلیل نره.

البته خب اگه دندون درد داشته باشه یا عفونت کنه آدم مجبوره بکشه.

در هر حال فکر میکنم پیوند استخوان براتون ضروریه، وگرنه ایمپلنت نمیمونه و میفته.

یه سر مطب دکتر اختری برو اگه تهرانی، مشاوره رایگان میده بهت.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
اگه بیشتر از چهار ماه از کشیدن دندون بگذره باید پیوند استخوان کرد چون استخون نگهدارنده دندون تحلیل ر ...

مرسی از راهنماییت 

میدونم ولی متاسفانه یه آدم ناشی راهنماییم کرد و گفت بکش ایمپلنت کن 

منم پولش برام جور نشد الانم فقط دو تومن دارم ولی میترسم دیر بشه برا همین میخوام قسطی درست کنم

من با پودر استخوان مشکلی ندارم ولی پیوند استخوان 

سخته فکر کنم از لگن یا چونه استخوان برمیدارن!

واسه همین میخوام یه دکتری باشه که با پودر استخوان 

ایمپلنت کنه برام ولی کارش خوب باشه 

لایک نفرمایید😊

3 تا دکتر رفتم قبلا هرکدوم یه چیز گفتن 

یکی گفت پودر استخوان میزارم با ایمپلنت باریک 

یکی گفت هفتی درستش میکنم 

یکی هم گفت باید پیوند استخوان کنی

یعنی واقعا یکی که یکسال و نیمه دندون کشیده اینقدر

ایمپلنت کردن براش سخته؟

لایک نفرمایید😊
مرسی از راهنماییت  میدونم ولی متاسفانه یه آدم ناشی راهنماییم کرد و گفت بکش ایمپلنت کن  م ...

اکثرا با پودر استخوان انجام میدن عزیزم

یه زنگ بزن مطب دکتر اختری به نظرم

من پیش ایشون ایمپلنت انجام ندادم ولی دندونی رو که همه ازش قطع امید کرده بودن، برام درست کرد!

شنیدم کار ایمپلنتشم خوبه، حتی بدون جراحی و به روش پانج انجام میده در اکثر موارد.

توی گوگل سرچ کن و اینترنتی یه نوبت مشاوره بگیر، ضرر که نداره؛ لااقل راهنماییت میکنه.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

راستی توی تاپیک خودم جریان دندونمو کامل نوشتم

خواستی برو بخون ❤

کلینیک امام خمینی هم یه زنگ بزن

فکر میکنم قسطی قبول کنن

مال سپاهه و دوست مامانم میگفت کارشون خوبه

اکثرا با پودر استخوان انجام میدن عزیزم یه زنگ بزن مطب دکتر اختری به نظرم من پیش ایشون ایمپلنت انجا ...

مرسی واقعا 

فقط میدونی تخصص دکتر اختری چیه؟

لایک نفرمایید😊
مرسی واقعا  فقط میدونی تخصص دکتر اختری چیه؟

خواهش میکنم

جراح و ایمپلنتولوژیست هستن

کلینیک تخصصی ایمپلنت دارن توی میدان گلها

من در مورد ایمپلنت خیلی جستجو کردم

پزشک های خیلی خوب و ماهری توی تهران جراحی ایمپلنت دندان رو انجام میدن

طبق تحقیقاتم ابتدا باید مشکل بی دندانی و یا دندان پوسیده ای که باید کشیده بشه مشخص بشه این که نیاز به بازسازی استخوان داره یا خیر  و . ....

تو مرحله بعد باید برند ایمپلنتی که می خوایم و برای ما مناسب هست رو انتخاب کنیم

بعدش انتخاب یک متخصص ایمپلنت کار بلد هست که تجربه کار بالایی داشته باشه

طی تحقیقاتم اطلاعات جانبی دیگه ای هم بدست آوردم ، که مثلا میشه ایمپلنت رو به صورت دیجیتال و توی یک روز انجام داد!!!

یعنی ایمپلنت فوری یک روزه!!!!!!! شاید براتون جالب باشه برای من که خیلی هیجان انگیز بود .

بعضی دندانپزشک ها توی جراحی ایمپلنتشون از لیزر کمک می گیرن ، که اینطور که فهمیدم میتونه جراحی تون بدون درد و خونریزی هم باشه حتی !

در کل قیمت انواع ایمپلنت هم که خودش مسئله ی خیلی مهمی بود ، که با نوسانات خیلی زیادی توی تحقیقاتم متوجه شدم

راستش من خیلی توی اینترنت تحقیق کردم چند تا سایت هستن که تقریباکل این سوالات رو برای شما پاسخ میدن

از اونجایی که من خیلی وقت گذاشتم این متن رو همه جا به اشتراک میذارم و اسم سایت ها رو هم پایین متنم میذارم هم یه تبلیغ برای اون سایت ها میشه که خیلی زحمت کشیدن توی حوزه ایمپلنت دندان، هم اینکه توی وقت شما عزیزان صرفه جویی میشه، هر کی خواست مطالعه کنه اگه بازخوردشم اینجا بنویسه که به اطلاعات بقیه از جمله خودم اضافه بشه

دوستتون دارم

https://zoomlife.ir/health/353-tips-before-dental-implant.html

https://drsojodi.com/Dental-implants-cost

https://www.sibesefidclinic.com/post/Implant-pain

https://www.tajdentalclinic.com/7983/tooth-implants/

https://drmostafanejad.com/ایمپلنت/

https://dmcc.pro/latest-method-for-dental-implant/