2777
2789
عنوان

رمان خونا بیان📚📚

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عابر بی سایه این مرد امشب میمیرد آقای هنرپیشه دالان بهشت خیلییییی هست یادم بیاد میگم ☺

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
من خودم سفر به دیار عشق و عابر بی سایه و این مرد امشب می میرد و اسطوره رو خیلی دوست دارم

عابر بی سایه عالییییه .بانو قصه هم خوبه

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
انقد رمان خوندممممم فقط اسماشون یادم نیس داستاناشون یادمه😢😢😉بکیش خیلی غمگین بود که من آخرش کلییی ...

خسته نباشی 😆

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
آخرش غمگینه؟

نمیخام بگم  اخه طعم اصلیش توی اخرشه 

فوق العادس

من عاشق رمانم خیلی هم رمان میخونم  اما این رمان رو به همشووووون ترجیح میدم

پیشنهاد میکنم بخونی

از همون سطر های اولش اشکات شرو‌میشن 

البته اگه غمگین میخای

🦄you're the most expensive  thing that I have 

عابربی سایه و اسطوره

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
نمیخام بگم  اخه طعم اصلیش توی اخرشه  فوق العادس من عاشق رمانم خیلی هم رمان میخونم   ...

مرسی🌼

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊