2777
2789
عنوان

رمان خونا بیان📚📚

563 بازدید | 33 پست

یک رمان توپه غمگین که آخرش خوب تموم شه و طولانی هم باشه ایرانی باشه عاشقانه باشه چرت و آبکی نباشه سراغ دارین؟

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اکه‌ میخای گریه کنی واقعااااا فقط رمانه((عشق یا کیسه بکس ))رو بخون  منکه اشکم در اومد

آخرش غمگینه؟

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

انقد رمان خوندممممم فقط اسماشون یادم نیس داستاناشون یادمه😢😢😉بکیش خیلی غمگین بود که من آخرش کلییی گریه کردم اونم اسمش یادم نمیادد

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

من خودم سفر به دیار عشق و عابر بی سایه و این مرد امشب می میرد و اسطوره رو خیلی دوست دارم