2777
2789
عنوان

نوحه جدید و قشنگ

867 بازدید | 23 پست

سلام خوبین؟ کسی نوحه قشنگ داره؟ 

اسمشو بده من دانلود کنم؟؟؟ قشنگ و... 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

کسی نداره   

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

سلام سوسوزبالام شهروزحبیبی

رقییه سلام اولسون شهروزحبیبی

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکیشو پارسال شنیدم ترکی بود انقدر خوووب بود

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
سلام سوسوزبالام شهروزحبیبی رقییه سلام اولسون شهروزحبیبی

ممنونم گلم 

الا مادر به فربون جمالت با مداحی مصلحی دانلود کن  خیلی قشنگه

مرسی عزیز 

ممنونم گلم 

سلام به شمانوحه های ترکی است مداح اردبیلی خیلی نوحه قشنگیه دانلودکردین خودتون احیاناآذرین

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...