گوشت شده کیلویی شصت و خرده ای !!!! قراره کباب تاوه ای بپزم برای ده نفر . !! میخوام صرفه جویی کنم تا گوشتی که خریدم رو در دفعات بیشتری مصرف کنم . راهی هست برای کباب تاوه ای که آب نره و کوچیک نشه و در عین حال طعمش تغییر نکنه؟؟؟
من برای نیم کیلو گوشت چهار تا پیاز متوسط و یک سیب زمینی کوچک و نمک و زردچوبه میزنم و حدود نصف روز در یخچال استراحت میدم و بعد در یک تاوه بزرگ پخش میکنم و برش میزنم و میزارم روی شعله کم کم بپزه.در آخر یک کم کره میزنم که سرخ بشه و در انتها گوجه سرخ میکنم و روش میزارم با نمک و سماق. جاتون خالی، خوب و خوشمزه میشه ولی بعد از پخت تقریبا خیلی کم میشه و انگار هیچی سر سفره نیست.
میشه تجربه هاتونو برام توضیح بدید؟؟🌹🌹🌹
ممنونم