2777
2789

کیا تو زندگی یهو تغییر کردن تحت تاثیر چی این تغییرو کردین .کتاب یا فیلم یا یه اتفاق یا یه شخصی که باعث شد تو زندگیتون تغییر کنید 

شکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینکه سن ادم می ره بالا خیلی چیزا یاد می گیره...تو زندگیم هدف داشتم که خودمو بسازم و وابسته نباشم بهشم رسیدم ..الگویی هم نداشتم و ندارم چون هر کسی فقط راه منحصر ب فرد خودشو می ره و موفقیت بیشتر از شکست خودت درس گرفتنه تا از شکست یا موفقیت دیگران استفاده کردن...تا فلفل دهن خودتو نسوزونه نمی دونی برابرش چجور واکنشی داشته باشی  ....ولی می تونی تا اخرش اون فلفل رو بخوری و بیشتر بسوزی یا اینکه درس بگیری و تفش کنی بیرون ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

یه دوستی داشتم که هیچوقت فراموشش نمیکنم یادم میاد من تو دوران دبستان و بیشتر راهنمایی خیلی خجالتی بودم و وضعیت درسی ام متوسط بود اما تو سوم راهنمایی مدرسه ام رو تغییر دادم و با یه دختر اروم و درس خون دوست شدم و کم کم اجتماعی شدم و خیلی هم درس خون اما متاسفانه از دبیرستان به بعد ارتباط مون با هم قطع شد تا الان اما مطمئن ام هر جا که هست تو کارش موفقه چون خیلی فرد با پشتکاری بود

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی