2777
2789

سلام دوستان .روزتون بخیر

اینجا کسی هست خودش یا آشناهاش تربیت بدنی خونده باشه؟

راستش من قرار بود حالا امسال که بچم یکم بزرگتر شده از مهر برم دانشگاه و حسابداری بخونم چون خیلی علاقه دارم ولی امروز زنگ زدن میگن به حد نصاب نرسیده و تشکیل نمیشه و برای خانما تربیت بدنی رو داریم

راستش من از ورزش زیاد خوشم نمیاد ولی باشگاه و بدنسازی مرتب میرم 

حالا بهم بگید ببینم خیلی عملی داره یا نه بیشتر تئوریه؟؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنین

گرایشش هم فوتساله

متاسفانه فقطم دانشگاه علمی کاربردی میتونم برم و توان پرداخت شهریه دانشگاه آزاد رو ندارم

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق تربیت بدنی ام و اطلاعات چندانی ندارم ولی فچر کنم تئوریم زیاد داشته باشه مثلا فیزیولوژی و این ...

خوشبحالتون کاش من یذره علاقه داشتم😔

تئوریاشو مشکلی ندارم باهاش درسای عمومی هم که همه رشته ها داره و چیزی نیست 

فقط من از ورزش خوشم نمیاد😑😂

نصفش عملیه  تازه برای کار کردن مدرک دانشگاه فایده نداره  باید بری بیرون مدرک مری گری بگی ...

اووه نصفشم عملیه😏😏

اره اینم یجا خوندم که باید مدرک مربی گری بگیرم

خوشبحالتون کاش من یذره علاقه داشتم😔 تئوریاشو مشکلی ندارم باهاش درسای عمومی هم که همه رشته ها داره ...

ورزش ک خیلی خوبه تو روحیه تاثیر داره من سال کنکورم با رتبه 80منطقه دو میخواستم برم تربیت بدنی مامانم نزاشتن گفتن بعدا پشیمون میشی هنوزم میگم یه روزی میرم تربیت بدنی اخرش.

ورزش ک خیلی خوبه تو روحیه تاثیر داره من سال کنکورم با رتبه 80منطقه دو میخواستم برم تربیت بدنی مامانم ...

اره خیلی خوبه من خودمم همش تو خونه در حال ورزشم واسه اینکه چاق نشم ولی حس میکنم علاقه ای نداشته باشم و نتونم واحد هامو پاس کنم

واااای ماشالله چه رتبه خوبی😍😍😍چی خوندین دانشگاه ؟

بیشترش عملی ..مثلا از ۲۰ واحد ۱۲ واحدش عملی ۸ واحدش تئوری ..اگه علاقه نداری نرو علاقه داشتن خی ...

ممنون خانمی از اطلاعاتت. خیلی لطف کردی😙🤗