2777
2789
عنوان

نتایج کنکور اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 53 پست
خداروشکر.تبریک میگم ایشالا به خوشی تحصیلاتش تموم شه

ممنونم عزیزم

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به آفرين به دختر درس خونتون

انشالله همه بچه ها باعث سرافرازي خانوادشون بشن

يه كادو خوب هم براي دخترتون حتما تدارك ببينيد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ممنونم عزیزم

دخترتون مشاور داشتن؟

خواهر منم کنکوری هست ان شالله سال دیگه واسه برنامه ریزی خیلی مشکل داره 

میشه از دخترتون بپرسین چطور واسه ازمون ها برنامه ریزی میکرد؟

ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین   
به به آفرين به دختر درس خونتون انشالله همه بچه ها باعث سرافرازي خانوادشون بشن يه كادو خوب هم براي ...

ممنون گلم

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
خدا روشکر مبارکه واقعا تبریک میگم به دخترتون. داداش من پارسال قبول شد واقعا سختی کشیدن الان نتیجه ا ...

مرسی گلم چشم

دخترتون مشاور داشتن؟ خواهر منم کنکوری هست ان شالله سال دیگه واسه برنامه ریزی خیلی مشکل داره  ...

نه گلم مشاور نداشت و اتفاقا سال خیلی بدی رو  به خاطر بیماری پدرش گذروند  سالی پر از استرس و بخاطر هزینه هایی بالا کلاس نرفت فقط هرچی تو مدرسه بود مشاور مدرسه و کتاب هایی که مدرسه اعلام میکرد و کلاس های اضافی  که خود معلم ها میگذاشتن برای همین برای من و پدرش واقعاااااااااااااا معجزه کرد

دخترم آزمون های قلم چی رو شرکت کرد و اون آخری ها که مال سنجش بود 

راهنمایی در مورد چی؟ شهر خودتون اورده؟ 

نه عزیزم امورات دانشجویی خوابگاه چی باید ببره و غیره