2777
2789
عنوان

نتایج کنکور اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 53 پست
اره پزشکی اهواز اگه سوال خاصی داری بپرس عزیزم

برای خوابگاه ؟ کلا امورات دانشجویی چون ازم دور میشه نگرانم 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
پس چرا از ما نمیاره داریم خانوادگی از استرس میمیریم 

اومد ؟

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خوابگاه ؟ کلا امورات دانشجویی چون ازم دور میشه نگرانم 

کدوم شهرن؟ به نطرم اگه تواناییش رو دارید با د  نفر دیگه همخونه شن خونه بگیرن. خوابگاه واقعا بده... 

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
بله 

برای خودت بود ؟ چی قبول شدی ؟

کدوم شهرن؟ به نطرم اگه تواناییش رو دارید با د  نفر دیگه همخونه شن خونه بگیرن. خوابگاه واقعا بده ...

بجنورد

کدوم شهرن؟ به نطرم اگه تواناییش رو دارید با د  نفر دیگه همخونه شن خونه بگیرن. خوابگاه واقعا بده ...

نمیدونم با خودم میگم یسال دوسال که نیست جمع کنم برم بجنورد زندگی کنم

تبریک میگم عزیزم🎀👏

ممنونم گلم لطف داری

نمیدونم با خودم میگم یسال دوسال که نیست جمع کنم برم بجنورد زندگی کنم

عزیزم شما که نمیتونید تا اخرش باهاش جا به جا شید... ایشون ۷ سال عمومیشونه ۲ سال طرحشونه اگه تخصص خواست باز ۴ سال تخصصه ۴ سال طرحه. اینجوری میخواین تا ۴۰ سالگی مواظبش باشین؟ بهش اجازه بدین مستقل باشه اینطوری خیلی قوی تر میشه. بعضیا با محیط خوابگاه ممکنه جور باشن ولی واقعا آزار دهندس خیلی ممکنه اذیت شه. از دید من اینکه براش خونه بگیرین مستقل شه و خودش گلیمش رو از اب بیرون بکشه خیلی بهتره

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
عزیزم شما که نمیتونید تا اخرش باهاش جا به جا شید... ایشون ۷ سال عمومیشونه ۲ سال طرحشونه اگه تخصص خوا ...

آره حق با شماست ولی خب چون کلا تک فرزنده حس دوری ازش خیلی اذیتم میکنه

نگران نباشید بعد از یه مدت عادت میکنه

ان شا الله

برای خودت بود ؟ چی قبول شدی ؟

برای خواهرم انسانی بود دانشگاه فرهنگیان ارزوش بود قبول بشه که شد اخه این دانشگاه مصاحبه سختی هم داشت با اینکه رتبه اش ۷۸۹ بود از مصاحبه اش خییلی میترسیدیم خدا رو شکر به ارزوش رسید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

آره حق با شماست ولی خب چون کلا تک فرزنده حس دوری ازش خیلی اذیتم میکنه

ترم اولش سخته هم واسه اون هم واسه شما. ولی بعدش عادت میکنین