سلام ب همه دخترا و خانومای گل
خواستم چندتا از تجربیاتمو باهاتون درمیون بذارم امیدوارم براتون سودمند باشه و مفید☺️
۱.ژل شستشوی صورت ای پلاس
بعد از هر ارایش صورتمو باهاش میشورم برای پاک کردن ریمل توصیه نمیشه چون ممکنه باعث سوزش چشم بشه اما برای از بین بردن کرم پودر،کانسیلر،ضدافتاب و...خیلی مناسبه و بوی خیلی عالی و محشری داره بعد از استفاده احساس میکنید پوستتون شفاف شده قیمتشو نمیدونم.
۲.ژل حالت دهنده ی موی خیس الیکس پلاسellix plus
بعد از حموم ب کمک حوله کمی نم موهاتونو میگیرید درحدی که چکه نکنه و ژلو به مقدار یک سکه دویست تومنی کف دستتون میریزید و دستارو ب هم میمالید و موهاتونه به صورت تار های متوسط نه زیاد و نه کم جدا میکنید و ژل و ب طور یکنواخت تا نزدیکی ریشه ی مو میزنید و این کارو با قسمتای دیگه ی موهم انجام میدید و دیگه نباید موهاتو خشک کنید اجازه بدید ب صورت طبیعی خشک شه موهارو حالت دار و خیس نشون میده محصول محشریه قیمتش سی و دوتومن.
۳.افترشیو نیواآ
برای اصلاح دست و پا استفاده میکنم قبلا خیلی جوش میزدم اما الان ب جای کف صابون ازین استفاده میکنم بوش کاراییش همه چیزش محشره و حسابی کف میکنه قیمت بیست و شش.
۴.صابون با رایحه ی یاس گلمر
یعنی ب جد میتونم بگم خوشبوترین صابونیه ک تو عمرتون دیدید
من باهاش ادکلن درست میکنم ماندگاریش محشره تو کیفتون کشوی لباستون هرکجا ک بذارید خوش عطر میشه فقط خیلی کمیابع من از یه فروشنده ی لوازم بهداشتی قدیمی خریدم قیمتشم پنج هزارتومنه.
۵.ضد افتاب فیس دوکس
پوشانندگیش رنگش ماندگاریش همه چیزش عالیع پیشنهاد میکنم ب شدت قیمتش فک کنم سی و شش.
۶.کرم پرودرما از بین برنده ی التهاب پوستی و جوش های سرسیاه محشره قیمت پانزده
۷.کرم درمالاین رنگدانع دار از بین برنده ی جوش های سرسیاه البت من به عنوان رژ گونه ازش استفاده میکنم چون رنگش بژه و واقعا خییییلیییی دوسش دارم عالیع قیمتشو نمیدونم.
۸.شامپو کراتینه ی لدورا
موهارو براق نرم و صاف میکنه و موخوره
رو از بین میبره قیمت چهل و هشت.
۹.کرم پور Gosh
من ازش راضیم پوشندگیش و ماندگاریش بسیار خوبه.
۱۰.خط چشم گابرینیییی عزیز دوردونه ی منهههه
پخش نمیشه خشک نمیشع هر بلایی سر چشاتون بیارین تکون نمیخوره ضدابه و در عین حال خیلی راحت با دستمال مرطوب ارایش پاک کن پاک میشه👌👌👌ب شدت توصیه میشه قیمت بیست و پنج ساخت ترکیه ست
خط چشم مودا هم عالیه قیمتش ده تومنه البت تو عکس نیس😄
۱۱.کرم نیمه گیاهی هیروستان از بین برنده ی موهای زائدصورت ب شدت کاربردی و
موثر قیمتش پانزده
۱۲.مداد چشم مشکی بل
که عالیع و با اینکع قسمت داخلی چشم مرطوبه اما مثل سرمه عمل میکنه
و بعدی مداد چشم سفیده ضد اب یوبی
که محححشرررره
۱۳.سمت چپی رژ مدادی کاتالینا جیو ماته خیلی دوسش دارم لبو پوسته پوسته نمیکنه من ب عنوان کانسیلر و سایه هم استفاده میکنم ازش
سمت راستی رژ مدادی ویولت که خیلی
خوشرنگه عاشقشم🙂
14.ریمل مای
پرپشت کننده بلند کننده دارای ماندگاریه بالا پخشم نمیشع خییییلی خوبهههه قیمتم بیست و دو
و در اخر راجب به خط چشم نکته ای هستش ک لازم ب ذکره
شما باید اونقدر جست و جو کنید تا اون خط چشمیو پیدا کنیدک با ترشحات چشمتون سازگار باشه در غیر این صورت خط چشم پخش میشع من تا الان برندای معروف و غیر معروف زیادیو استفاده کردم و از بینشون گابرینی و مودا ک زیاد هم معروف نیستن برای من فوق العاده بودن و اگ گابرینی یا مودا خریدید و دیدید پخش میشه مطمعن باشید گزینه ی مناسبی برای چشمان شما نخواهند بود
☺️❤️امیدوارم ب کارتون بیاد