2777
2789
عنوان

تجربه آرایشی و بهداشتی من

3156 بازدید | 18 پست

سلام ب همه دخترا و خانومای گل

خواستم چندتا از تجربیاتمو باهاتون درمیون بذارم امیدوارم براتون سودمند باشه و مفید☺️

۱.ژل شستشوی صورت ای پلاس

بعد از هر ارایش صورتمو باهاش میشورم برای پاک کردن ریمل توصیه نمیشه چون ممکنه باعث سوزش چشم بشه اما برای از بین بردن کرم پودر،کانسیلر،ضدافتاب و...خیلی مناسبه و بوی خیلی عالی و محشری داره بعد از استفاده احساس میکنید پوستتون شفاف شده قیمتشو نمیدونم.

۲.ژل حالت دهنده ی موی خیس الیکس پلاسellix plus

بعد از حموم ب کمک حوله کمی نم موهاتونو میگیرید درحدی که چکه نکنه و ژلو به مقدار یک سکه دویست تومنی کف دستتون میریزید و دستارو ب هم میمالید و موهاتونه به صورت تار های متوسط نه زیاد و نه کم جدا میکنید و ژل و ب طور یکنواخت تا نزدیکی ریشه ی مو میزنید و این کارو با قسمتای دیگه ی موهم انجام میدید و دیگه نباید موهاتو خشک کنید اجازه بدید ب صورت طبیعی خشک شه موهارو حالت دار و خیس نشون میده محصول محشریه قیمتش سی و دوتومن.

۳.افترشیو نیواآ

برای اصلاح دست و پا استفاده میکنم قبلا خیلی جوش میزدم اما الان ب جای کف صابون ازین استفاده میکنم بوش کاراییش همه چیزش محشره و حسابی کف میکنه قیمت بیست و شش.

۴.صابون با رایحه ی یاس گلمر

یعنی ب جد میتونم بگم خوشبوترین صابونیه ک تو عمرتون دیدید

من باهاش ادکلن درست میکنم ماندگاریش محشره تو کیفتون کشوی لباستون هرکجا ک بذارید خوش عطر میشه فقط خیلی کمیابع من از یه فروشنده ی لوازم بهداشتی قدیمی خریدم قیمتشم پنج هزارتومنه.

۵.ضد افتاب فیس دوکس

پوشانندگیش رنگش ماندگاریش همه چیزش عالیع پیشنهاد میکنم ب شدت قیمتش فک کنم سی و شش.

۶.کرم پرودرما از بین برنده ی التهاب پوستی و جوش های سرسیاه محشره قیمت پانزده

۷.کرم درمالاین رنگدانع دار از بین برنده ی جوش های سرسیاه البت من به عنوان رژ گونه ازش استفاده میکنم چون رنگش بژه و واقعا خییییلیییی دوسش دارم عالیع قیمتشو نمیدونم.

۸.شامپو کراتینه ی لدورا

موهارو براق نرم و صاف میکنه و موخوره

رو از بین میبره قیمت چهل و هشت.

۹.کرم پور Gosh

من ازش راضیم  پوشندگیش و ماندگاریش بسیار خوبه.

۱۰.خط چشم گابرینیییی عزیز دوردونه ی منهههه

پخش نمیشه خشک نمیشع هر بلایی سر چشاتون بیارین تکون نمیخوره ضدابه و در عین حال خیلی راحت با دستمال مرطوب ارایش پاک کن پاک میشه👌👌👌ب شدت توصیه میشه قیمت بیست و پنج ساخت ترکیه ست

خط چشم مودا هم عالیه قیمتش ده تومنه البت تو عکس نیس😄

۱۱.کرم نیمه گیاهی هیروستان از بین برنده ی موهای زائدصورت ب شدت کاربردی و

موثر قیمتش پانزده

۱۲.مداد چشم مشکی بل

که عالیع و با اینکع قسمت داخلی چشم مرطوبه اما مثل سرمه عمل میکنه

و بعدی مداد چشم سفیده ضد اب یوبی

که محححشرررره

۱۳.سمت چپی  رژ مدادی  کاتالینا جیو ماته خیلی دوسش دارم لبو پوسته پوسته نمیکنه من ب عنوان کانسیلر و سایه هم استفاده میکنم ازش

سمت راستی رژ مدادی ویولت که خیلی

خوشرنگه عاشقشم🙂

14.ریمل مای

پرپشت کننده بلند کننده دارای ماندگاریه بالا پخشم نمیشع خییییلی خوبهههه قیمتم بیست و دو

و در اخر راجب به خط چشم  نکته ای هستش ک لازم ب ذکره

شما باید اونقدر جست و جو کنید تا اون خط چشمیو پیدا کنیدک با ترشحات چشمتون سازگار باشه در غیر این صورت خط چشم پخش میشع من تا الان برندای معروف و غیر معروف زیادیو استفاده کردم و از بینشون گابرینی  و مودا ک زیاد هم معروف نیستن برای من فوق العاده بودن  و اگ گابرینی یا مودا خریدید و دیدید پخش میشه مطمعن باشید گزینه ی مناسبی برای چشمان شما نخواهند بود

☺️❤️امیدوارم ب کارتون بیاد

تو نمیدانی برای گذر از دوستت دارم به دوستت داشتم چه زجری کشیدم!!

واي مرسي عشقم😍

چه با حوصله 

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

مرسی عزیزم.

اگه اینستا داری همین عکسا و توضیحاتو بفرست برای پیجarayeshigeram

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی عالیه. میشه یع عکس نزدیک از ضد آفتابت بدی؟ پوشش حالت کرم پودری داره؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مرسی عزیزم. اگه اینستا داری همین عکسا و توضیحاتو بفرست برای پیجarayeshigeram

نه عزیزم اینستا ندارم متاسفانه

خیلی عالیه. میشه یع عکس نزدیک از ضد آفتابت بدی؟ پوشش حالت کرم پودری داره؟

بله پوشش واقعا خیلی خوبه من قبلا به جای کرم پودر ازش استفاده میکردم

شرمنده سه بار تلاش کردم عکس نمیاد🤦🏼‍♂️

بله پوشش واقعا خیلی خوبه من قبلا به جای کرم پودر ازش استفاده میکردم شرمنده سه بار تلاش کردم عکس ...

ممنون. گلم. رنگی یه نوع داره یا کم رنگ و پررنگه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بالاخره اومد😁

مرسیییی