2777
2789
عنوان

یه شوهر پایه😍بیاین ببینیم کی شوهرش پایه ست

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 62 پست
شوهر من جز پایه ترین ادمایی هست ک میشناسم  من خودمم  جز پایه ترین زنام  همه ی ...

عشقتون پایدار زوج پایه😉

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
شوهرمن همه  اش شاملش میشه بجز مورد دوم البته براحای نمیگه بزن بریم شمال چون باید حساب کارش و ...

اره دیگه ما هم الان فقط خاطراتش برامون مونده با این وضع گرونی اینا باید فکر پوشک بچه باشیم سفر یهویی پیش کش🙄🙄🙄🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ديشب براي مايحتاج زندگي مث روغن و نمك و ..رفتيم خريد اينقد كسل و بي حوصله بود كه زهرمارم شد يه دقيقه بيرون بودن قبلنا خوب بود الان اينجور شده

اگع واسه داداشش بود خوب وقت ميزاشت

لطفا گوسفند نباشيم😑
ما ديشب براي مايحتاج زندگي مث روغن و نمك و ..رفتيم خريد اينقد كسل و بي حوصله بود كه زهرمارم شد يه دق ...

شاید تآثیر گرونی باشه عزیزم.منم الان اینجا میخندم ولی خون گریه میکنم فرستادنش ماموریت دوساله یه جای دور خیلی دلم گرفته بود این تاپیک زدم😔😔😔😔خدا بزرگه عزیزدل غصه نخور

شاید تآثیر گرونی باشه عزیزم.منم الان اینجا میخندم ولی خون گریه میکنم فرستادنش ماموریت دوساله یه جای ...

شايد ولي يعني نميتونه خوشحال باشه كنار من و پسرم

واقعا چندوقته اين حسارو دارم و داغون ميشم

لطفا گوسفند نباشيم😑
شاید تآثیر گرونی باشه عزیزم.منم الان اینجا میخندم ولی خون گریه میکنم فرستادنش ماموریت دوساله یه جای ...

ان شالله خدا كمكتون كنه و بسلامتي بگذره روز و شباتون

لطفا گوسفند نباشيم😑
شايد ولي يعني نميتونه خوشحال باشه كنار من و پسرم واقعا چندوقته اين حسارو دارم و داغون ميشم

یکم ازش دوری کن ولی در مقابل فوق العاده به خودت برس و خودتو تحویل بگیر .ممنونم از دعای قشنگت دوست گلم

یکم ازش دوری کن ولی در مقابل فوق العاده به خودت برس و خودتو تحویل بگیر .ممنونم از دعای قشنگت دوست گل ...

بدبختي نميتونم دوري كنم يعني ميتونم تحمل كنم ولي بلد نيستم چجوري

لطفا گوسفند نباشيم😑
بدبختي نميتونم دوري كنم يعني ميتونم تحمل كنم ولي بلد نيستم چجوري

با دست پس بزن با پا پیش بکش زیادی تحویل بگیری زده میشن فقط کافیه یه مدت مدام به فکر خودت باشی مثلا اگه هر روز تو زنگ میزدی امروز زنگ نزن بزار کمبودو احساس کنه اگه پرسید بگو ای وای اینقدر سرگرم شدم یادم رفت

خلاصه کارای روتین زندگی که تو انجام میدادی برای خوشحالیش یه هفته انجام نده

اره موافقم باهات شديد چون حس ميكنم كمي سرد و زده بشه حتي ديشب بيرون بوديم گفتم شبا مهربون ميشي فقط

من این موردو خیلی امتحان کردم حتی گلایه هم نکن فقط خودتو یه زن شاد و شنگول وبا اعتماد بنفس بالا نشون بده😉😉😉😉

من این موردو خیلی امتحان کردم حتی گلایه هم نکن فقط خودتو یه زن شاد و شنگول وبا اعتماد بنفس بالا نشون ...

البته يه مدته فقط غر ميزنم اخه حق دارم ولي چاره اي هم ندارم كه بفهمه ازش ناراحتم ناراضيم حاضره دير بياد خونه خيلي در كل بدقوله و اين بدقوليش واقعا دست خودش نيست و اذيتم ميكنه

لطفا گوسفند نباشيم😑
من این موردو خیلی امتحان کردم حتی گلایه هم نکن فقط خودتو یه زن شاد و شنگول وبا اعتماد بنفس بالا نشون ...

اره بايد تغيير كنم خودم ولي بدبختي اينه ادم وابسته به عاطفه و محبتم تا اون جور نشه شاد نميشم ولي بايد يه انگيزه خوب پيدا كنم كه به اون مربوط نباشه

لطفا گوسفند نباشيم😑
اره بايد تغيير كنم خودم ولي بدبختي اينه ادم وابسته به عاطفه و محبتم تا اون جور نشه شاد نميشم ولي باي ...

شادی و ارامش پسرت بزرگترین دلیلت باشه گلم تومیتونی از همین الان شروع کن ضعیف نباش غرر ممنوع😉😉😉😉