2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روغن دنبه خونگی با عطر عالی درست میکنم

دنبه چرخکرده و پیاز خیلی زیاد و سیب خرد کرده فراوون و نصف لیوان آبلیمو نصف لیوان گلاب کمی گل میخک میذاری رو گاز درشم میذاری هراز گاهی هم میزنی تا کامل دنبه ها آب بشن و خرده هاش طلایی بشن بعدم صاف میکنیم میذاریم ببنده

خیلی سالمه

پودر گوجه هم آماده خریدم از یه دوست مطمئن ولی برا تهیه ش هم گوجه حلقه شده رو خشک میکنم و آسیاب تامام

پریود میشم معمولا رنگینک درست میکنم
خرما رو لاش گردو میذاری میچینی کف ظرف
روغن حیوانی رو با آرد گندم و دارچین تفت میدی خامیش که رفت میریزی روش
روشم گردو خرد شده و پودر نارگیل و پودر پسته میریزی
روشم عسل میریزی
خیلی بیسته
لوبیای لوبیا پلومو با گوجه رنده شده و نمک و زدچوبه و دارچین میپزم میذارم فریزر که نیمه آماده باشه

رب انار شیرین تو قرمه سبزی یه قاشق و یه لیوان یخ موقع جوشیدن خیلی خیلی به ظاهر جاافتاده ش کمک میکنه

برای پخت مرغ تو ماهیتابه با در بسته میذارم سرخ بشه که نیم پز هم میشه بعد جدا پیاز داغ و زرد چوبه میزنم و جدا دوباره رب و سس گوجه و هویج وفلفل دلمه سرخ میکنم میریزم و حتما حتما آخرکار یه قاشق آبلیمو عالی میشه خصوصا بخاطر سس گوجه هیچ بوی زهمی نداره و آبش هم غلیظ و مجلسه

تو قیمه گلاب و دارچین و هل و زعفرن

تو کباب تابه ای آردنخودچی

تو ماکارونی و لازانیا آویشن خصوصا لازانیا عاالی میشه

تو موادشونم سس گوجه میزنم

بجای آرد سوخاری به ماهی، پفک خاک شده میزنم

دوتا غذای زبانزد هم دارم

گوفته گوشت و ته چین قارچ و مرغ که الان حسش نیست بنویسم😊😊

طولانیه

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
من روغن دنبه خونگی با عطر عالی درست میکنم دنبه چرخکرده و پیاز خیلی زیاد و سیب خرد کرده فراوون و نصف ...

راستی خرده دنبه ها که سرخ شدن خیلی خوشمزه هستن و اگه بتونین نون بپزین برای لای نون عالین

من خیلی دوست دارم

اگرم نون بلد نیستین یا سختتونه لای لواش ساندویچ کنین😂

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
یه سالاد درست میکنم شبیه سالاد پاستا با این تفاوت که توش کاهو و کلم هم میریزم برای شام عالیه

طرز تهیه لطفا 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
چشم  @zoyi

سلام فدات شم خیلی دیر اومدم 😂بیرون بودم 😛

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
سلام فدات شم خیلی دیر اومدم 😂بیرون بودم 😛

سلاااااام                

منشن شدی؟  

خوبی؟ چخبر؟

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
سلاااااام                 منشن شدی؟     خوبی؟ چخ ...

😂😂😂 سلام عخشم

بد نیستم،،👅خودت چطوری بلا😂

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
😂😂😂 سلام عخشم بد نیستم،،👅خودت چطوری بلا😂

به قول یکی از بچه ها:

من بلا نیستم که 

بلا منه   

به قول یکی از بچه ها: من بلا نیستم که  بلا منه    

اووووو😂😂😂

اووووو😂😂😂

^____^ پس چی   

^____^ پس چی    

😍چ خبرا

😍چ خبرا

فعلا که فقط استرس 

امتحان داشتم امروز خداروشکر پاس شدم 

چند روز دیگه ام مسابقه دارم 

فقط دارم غر میزنم خخخخ

فعلا که فقط استرس  امتحان داشتم امروز خداروشکر پاس شدم  چند روز دیگه ام مسابقه دارم  ...

😂غر غرو