من روغن دنبه خونگی با عطر عالی درست میکنم
دنبه چرخکرده و پیاز خیلی زیاد و سیب خرد کرده فراوون و نصف لیوان آبلیمو نصف لیوان گلاب کمی گل میخک میذاری رو گاز درشم میذاری هراز گاهی هم میزنی تا کامل دنبه ها آب بشن و خرده هاش طلایی بشن بعدم صاف میکنیم میذاریم ببنده
خیلی سالمه
پودر گوجه هم آماده خریدم از یه دوست مطمئن ولی برا تهیه ش هم گوجه حلقه شده رو خشک میکنم و آسیاب تامام
پریود میشم معمولا رنگینک درست میکنم
خرما رو لاش گردو میذاری میچینی کف ظرف
روغن حیوانی رو با آرد گندم و دارچین تفت میدی خامیش که رفت میریزی روش
روشم گردو خرد شده و پودر نارگیل و پودر پسته میریزی
روشم عسل میریزی
خیلی بیسته
لوبیای لوبیا پلومو با گوجه رنده شده و نمک و زدچوبه و دارچین میپزم میذارم فریزر که نیمه آماده باشه
رب انار شیرین تو قرمه سبزی یه قاشق و یه لیوان یخ موقع جوشیدن خیلی خیلی به ظاهر جاافتاده ش کمک میکنه
برای پخت مرغ تو ماهیتابه با در بسته میذارم سرخ بشه که نیم پز هم میشه بعد جدا پیاز داغ و زرد چوبه میزنم و جدا دوباره رب و سس گوجه و هویج وفلفل دلمه سرخ میکنم میریزم و حتما حتما آخرکار یه قاشق آبلیمو عالی میشه خصوصا بخاطر سس گوجه هیچ بوی زهمی نداره و آبش هم غلیظ و مجلسه
تو قیمه گلاب و دارچین و هل و زعفرن
تو کباب تابه ای آردنخودچی
تو ماکارونی و لازانیا آویشن خصوصا لازانیا عاالی میشه
تو موادشونم سس گوجه میزنم
بجای آرد سوخاری به ماهی، پفک خاک شده میزنم
دوتا غذای زبانزد هم دارم
گوفته گوشت و ته چین قارچ و مرغ که الان حسش نیست بنویسم😊😊
طولانیه