2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست
برای کپک نزدن برنج داخل سطلشون فلفل تندددد درسته بذارید  یا با آب و آرد و نمک گلوله خمیری بساز ...

من سير و نمك ريختم تو سطل برنجم

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرد رو فقط با چنگال. یا لیسک مخلوط کنید

شما شيريني بلدين؟ 

دونات بلدين؟

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

یه غذای خیلی خیلی خوشمزه به اسم اگرول 

شاید باورتون نشه این غذا چه قدر خوشمزس یه بار امتحان کنین عاشقش میشین

مواد لازم. کلم سفید.هویج.مرغ پخته ریش ریش 

کلم سفید و هویج رو رنده درشت کنین باهم تفت بدین مرغی که از قبل پختین ریش ریش کنین بهش اضافه کنین با نمک و فلفل و زردچوبه و یه ذره آب رو شعله متوسط بزارین خوب جا بیفته آبش که کامل خشک شد بزارین سرد بشه بعد تو نون لواش مثه حالت سمبوسه یا لوله ای بپیچین و تو روغن سرخ کنین محشر میشه طعمش 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

مرغ شكم پر رو از شب قبل بذارين تو پياز و ابليمو،شكمش رو هم با رب انار و گردو و پياز داغ پر كنين 

یه غذای خیلی خیلی خوشمزه به اسم اگرول  شاید باورتون نشه این غذا چه قدر خوشمزس یه بار امتحان کن ...

چه خوبه،كجايي هست اين غذا؟؟؟؟

بله 

ميشه بگين؟

ميشه بگين؟

دونات🍩
یه میان وعده فوق العاده مخصوصأ برا بچه ها

پودر خمیر مایه  یک ق غ معادل هشت گرم
شیر یک لیوان معادل 240 گ
آرد نزدیک به 500 گرم یا معادل تقریبا 4 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شکر 4 ق غ البته تا 6 ق هم من ریختم مشکلی پیش نیومده
نمک نصف ق چ
کره 70 گ

شیر را توی یه قابلمه کوچک گرم کرده به حدی که گرماش دست رو نسوزونه خمیر مایه و یه ق شکر بهش اضافه میکنیم و سرش رو گذاشته میذاریم عمل بیاد
تخم مرغ ها رو زده تا از لختگی در بیاد، شکر و نمک رو اضافه کرده بعدش هم کره که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و بعد هم شیر و مخمر بعنل اومده بعد از اینکه کاملا با هم مخلوط شدن آرد رو روش الک میکنیم مواظب باشید آخرای اضافه کردن آرد کم کم بزیزید تا خمیرتون سفت نشه تقریبا سه لیوان و نصفی آرد میبره، خمیر رو توی ظرف گذاشته و روشو پوشانده به مدت یک ساعت تا حجمش دو برابر بشه بعد هم ورز بدین تا هوای اضافیش خارج شه و یا مثل من یکی یکی حالت بدین یا پهن کنید و قالب بزنید، دوباره روشو بپوشونید بذارید نیم ساعت دیگه استراحت کنه، بعد هم توی روغن زیاد و داغ البته با شعله کم سرخ کنید و با شکلات یا پودر قند یا کرم پیراشکی میل بفرمایید.

کرم پیراشکی
آرد سه ق غ پر
شکر شش یا هفت ق غ
شیر یک و نیم پیمانه
وانیل نصف ق چ
همه مواد به جز وانیل رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم آنقدر به هم بزنید تا کاملا قوام بیاد و بوی خامی ارد گرفته بشه و  در آخر بعد از خاموش کردن حرارت وانیل و بهش اضافه کنید و به هم بزنید.
امیدوارم دقیق توضیح داده باشم و درست کنید از خوردنش لذت ببرید

من روی دوناتا رو با گاناش تزیین میکنم
صد‌گرم شکلات
صد گرم خامه ی صبحانه رو با هم روی حرارت بن ماری میکنم
روی دوناتا میریزم
عالی میشه👌👌

بی زحمت آگه درست کردید خوشتون اومد برا پدر بزرگ ومادر بزرگم فاتحه بخونین 

دستور امتحان شدس

چه خوبه،كجايي هست اين غذا؟؟؟؟

والا خیلی سال پیش تغریبا بچه بودم با خانوادم رفتیم رستوران چینی این پیش غذا رو آوردن انقدر خوشمزه بود که اسمش همیشه تو ذهنم مونده بود تا اینکه خودم درست کردم انقدر خوشمزه بود مزش همیشه تو ذهنم بود 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
دونات🍩 یه میان وعده فوق العاده مخصوصأ برا بچه ها پودر خمیر مایه  یک ق غ معادل هشت گرم شیر یک ...

عزيزم مرسي ،خدا رحمتشون كنه .من براشون فاتحه فرستادم

عزيزم مرسي ،خدا رحمتشون كنه .من براشون فاتحه فرستادم

قالب هم 

با لیوان فرانسوی بزنید وسطشون هم با سر آب معدنی دربیارید 

موقع سرخ کردن هم اصلا روغن نمی بره 

من برا تزیین سس شکلات زدم

استاتر من خوندم و خيلي خوب چندتا از بچه ها رو منشن ميكنم 

@خانوم_آقا_احد  

@ماريا_قناد

@الساخانوم