2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست

@رازبیشه1360‍ 

پف نکردن کیک به اندازه کافی

خیییییییییییلی ها از این مساله شاکی بودن و حتی پخت کیک رو گذاشتن کنار..

این مساله چهار علت مهم داره

1. مهمترین علت اینه که قالب شما نسبت به حجم موادتون بزرگتره.

2. حرارت زیاد از حد فر

3. کم زدن سفیده تخم مرغ و همچنین زیاده از حد زدنش

4.صحیح نزدن زرده و سفیده از روی اصول کلی.

و نکته خیلی مهم باز کردن درب فر در 20 دقیقه اول پخت که خیلی از شماها اینکارو میکنید.

انشالا این نکات رو رعایت کنید و کیک خوبی درست کنید

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
یه ته دیگ معرکه بگمتون  ته دیگ کاهووووو‌ کاهو ها رو بعد از شستن و آبکش کردن با قیچی کوتاهشون ...

من وقتی سبزی پلو درست میکنم ته قابلممو کاهو میذارم، انقدددددددددددر ته دیگش خوشمززس که حدددد نداره، وااای دلم خواست الان  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر آویشن ماکارونیتونو معرکش میکنه 

پودر سیر هم همینطور  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
من وقتی سبزی پلو درست میکنم ته قابلممو کاهو میذارم، انقدددددددددددر ته دیگش خوشمززس که حدددد نداره، ...

ای جون دلم 

😍😍😘😘 ببخشی به هوس انداختمت 😅😅

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
راحت ترینش پن کیک من قبلا ک پن کیک درست میکردم دورش یکم خشک میشد چون بدونه روغن بایدپخته بشه ولی ی ...

من از این پنکیک آماده ها میگیرم خوب نیست،چرا؟

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
ای جون دلم  😍😍😘😘 ببخشی به هوس انداختمت 😅😅

نه بابا این چه حرفیه.... حالا شب میرم خونه میدرستم    

ای وای خوب باهاش صحبت کنین ماشالله دیگه بزرگ شده میفهم غذاهای جدید زیاد براش درست کنین

کسی از گل نازکتر بهش نمیگه میدونم روش بدیع ولی بخدا ساعت ۳ شب چیزی بخواد بابامو داداشم میرن میگیرن 😓😓

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

تیر خلاص مهمونیا قند طعم دار و مجلسیه 😍😍 

واسه حدود ۴۰ تا قند نصف لیوان شکر با دو قاشق مربا خوری گلاب یا عرق هل با اسانس مورد نظرمون قاطی میکنیم بعد توی قابل های فشاری میذاریم یکی دو ساعت توی هوای معمولی باشن خشک میشن 

حالا اون اسانسه رو بگم میشه دارجین گل محمدی هل گلاب هر کدومو خواستید بزنید فقط وانیل فراموش نشه پودر وانیل بزنین چون عرقش قهوه ایه