2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست
منشن كنيم دوستامون رو 

چشم 

@zoyi

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا منشن نمیشه؟😖😖😖😖

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
من فینگر فود دوست اما نبلد 😂 بورک سیگارت رو بگو

مواد ماکارونی درست میکنی +فلفل دلمه وقارچ و ذرت

روی خمیر یوفکا مثلثی را اول یکم چرب میکنی و 2 ق از موادت میریزی و یکم پنیر بعد رولش میکنی  وبرای  روش یه تخممرغ را هم میزنی و با شت میکشی روش و کنجد میپاشی 

بعدم میزاری تو فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه

غذای بجه آموزش بدید 😍😍

برای چند سال؟ 

سبزیجات سرخ شده 

قارچ و مرغ سوخاری 

سیب زمینی سرخ کرده 

ته چین 

انواع سوپ

مواد ماکارونی درست میکنی +فلفل دلمه وقارچ و ذرت روی خمیر یوفکا مثلثی را اول یکم چرب میکنی و 2 ق از ...

به به ،فينگر فود هم ياد بدين 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

فلفل دلمه نر تهش سع تا برآمدگی داره و برای پخت و پزه اون یکی ۴ تا برآمدگی داره برا پودر کردنه 

فلفل دلمه ماده شیرین تره و برای خوردن می شه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

گوجه های نرم شده رو دور نریزین بکوبینشون و صافشون کنید و بذارید تو فریزر و تو غذا هایی مثل آبگوشت و استامبولی بزنین 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
برای چند سال؟   سبزیجات سرخ شده  قارچ و مرغ سوخاری  سیب زمینی سرخ کرده  ...

۵ سال و بدغذا فقط ماکارونی میخوره 

مرسی گلمممم 

مرسی گلم 😍😍😘😘  نمیدونی بجه ها میتونن بخورن یا نه

چيزي كه ضرر داشته باشه نداره،فقط اگه ميخواي خيلي بي ضرر باشه تخم شربتي رو حذف كن نپره تــو گلوش خداي نكرده

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁