2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست
عزيزم بايد يه رب انتري بزني كه شيرين باشه  من خودم نميزنم ولي مادرشوهرم هميشه ميزنه اصلا هم تر ...

منم رب انارمیزنم خیلی عالی میشه من وقتی دارم سبزیوسرخ میکنم یه قاشق میزنم

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم
ممنون با روغن مایع چرب میکنن؟ 

آره ولی زیاد هم چرب نکن 

تو اینترنت روغن دست ساز هست میتونی درست کنی 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خوشگلم باید چربش کنی 😋 و اینکه بعضی قالب ها رو حتی اگه چرب هم کنی ژله از توش در نمیاد 😣 چون خی ...

قالبش باید چه جنسی باشه ؟

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
وای توروخدا یه بشقابشوبفرست بیادگشنمه. چطوری درست کردی؟

اخی عزیزم بخدا اگه میشد چرا که نه  

پیاز داغ گرفتم گوجه رو رنده کردم ریختم داخلش سبزی رو اضافه کردم بعد هم عدس پخته و برنج ایرانی رو ریختم داخلش و دم دادم عالی بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزيزم بايد يه رب انتري بزني كه شيرين باشه  من خودم نميزنم ولي مادرشوهرم هميشه ميزنه اصلا هم تر ...

نگم برات ازخورشتم شیرین شده بود ازفرط شکر!

نه رب انارمن خیلی ترش بود😐

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
قالبش باید چه جنسی باشه ؟

قالب های سیلیکونی و فلزی خیلی خوبن 😍 اما سعی کن قالب های ساده برداری 

مثلا قالب گل رز اصلا چیز جالبی در نمیاد و ژله از توش در نمیاد 😉

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
بهمون ياد بده عزيزم

راحت ترینش پن کیک

من قبلا ک پن کیک درست میکردم دورش یکم خشک میشد چون بدونه روغن بایدپخته بشه ولی ی دستوره دیگه روامتحان کردم عالیه.مثله دنبه نرم میشه😆😆😆

زرده وسفیده تخم مرغوازهم جدامیکنیم..سفیده روبا1قاشق شکرانقدرهم میزنیم ک وقتی ظرفو برمیگردونیم نریزه بعدزرده رو باوانیل و4ق غ شکر و4ق غ کره آب شده یاروغن مخلوط میکنیم..بعد1لیوان شیرولرم بهش اضافه میکنیم و2دقیقه هم میزنیم وبعد1لیوان آردو1ق چ بکینگ پودری ک3بارالک کردیمو اضافه میکنیم وهم میزنیم تااینجابایدهمشوازهم زن برقی استفاده کنی درآخرسفیده تخم مرغواضافه میکنیم وباقاشق هم میزنیم..کفه ی تابه رو درحدفقط چرب شدن روغن میزنیم ومیپزیمشون

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍

اینو فکر کنم خیلیا بلدن ولی خودم تازه یاد گرفتم😁

برای پیاز داغ ترد و چیپسی، پیازها رو خلالی نازک برش بزنید توی قابلمه آب در حال جوش دو سه دقیقه بجوشونید. بعد آبکش کنید روش آب یخ بریزید. بعد روی دستمال خشک کنید و کم کم توی شیرجوش با روغن غوطه ور و شعله تقریبا زیاد سرخ کنید

یا رفیق