2777
2789
عنوان

خانم هایی که باردار شدن بیاین

158 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها. یه جا خوندم که نوشته بود وقتی تخمک‌گذاری میشه دهانه رحم کمی بالاتر هست و اگر لقاح انجام بشه همینطور بالا میمونه و اگر لقاح نشه دهانه رحم کمی افت میکنه و به واژن نزدیکتر میشه. میخوام بدونم کسی تجربه اش رو داشته؟

وا !! خب از کجا میخوای متوجه شی !! 

بعدهم اینکه اصلا چه اهمیتی داره ؟ 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

نمیدونم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من این ماه ۲۰ روز تاخیر داشتم دهانه رحمم بالا بود ولی نزدیکای پری یکم اومد پایین البته احساس میکنم اینطوربود چون همیشه موقع س ک س دردمیگرفت بهش میخورد ولی اینبار اصلا درد نداشتم

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞