2777
2789
عنوان

گران شدن طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 38 پست
دقیقا چقدر شوهرم بهشون گفته طلا داره گرون میشه برین بخرین نرفتن.ما هم رسم‌داریم برای داماد طلا میخری ...

خواهر من آبان عروسیشه سرویسشو دی ماه پارسال خرید گرمی ۱۲۹

ما هم کادوهامونو فروردین خردیدیم گرمی ۱۷۰

اگه نخریده بودیم الان هیچی نمیشد گرفت

پسرم همه زندگیم

پدرشوهرمن بااینکه تو عروسی پسربزرگش دعواشون شده بود بین عروس و خانواده داماد ولی باز شب عروسی سرویس طلا هدیه داد به عروس که دختر خواهرش بود . که عروسم جلوی همه پرتش میکنه اونطرف و سرویس طلای هدیه شوهرش رو اویزون میکنه . بعد منی که اصلا نه خرج عقد نه عروسی براشون تراشیدم شب عروسی دویست تومن هدیه داد.  

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرمن بااینکه تو عروسی پسربزرگش دعواشون شده بود بین عروس و خانواده داماد ولی باز شب عروسی سرویس ...

گلم هرچی پروو تر باشی مثل سگ ازت میترسن 

واسه کار همسرم و نی نی دار شدنم اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم حاجت روا باشی
گلم هرچی پروو تر باشی مثل سگ ازت میترسن 

دقیقا . الان باهاشون قهرم خداروشکر و ارامش دارم 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
پدرشوهرمن بااینکه تو عروسی پسربزرگش دعواشون شده بود بین عروس و خانواده داماد ولی باز شب عروسی سرویس ...

من نمیدونم چطوریه والا بعضیا انقد شانس دارن.حالا اگه من اینکارو میکردم.....‌

من نمیدونم چطوریه والا بعضیا انقد شانس دارن.حالا اگه من اینکارو میکردم.....‌

عین خیالت نباشه رو مخ شوهرت کار کن یه سرویس خوشگل برات بخره 

من اگه بودم میگفتم اره درسته با ۷ تومن چیزی نمیشه خرید 

اما منم آدم قانعی هستم شما ۱۰ تومن بمن بدین 

خودم باهاش طلا میخرم و میدم بشما که سر عقد بهم کادو کنین 

بعدش میرفتم با اون پول (حتی اگه ۷ تومن دادن) یه سرویس کم اجرت خوشکل میخریدم و میدادم برام آبکاری کنن جوری که هیییچ کس نفهمه 

به خانواده شوهرم هم میگفتم نووووو خریدم 😆

اینجوری نشون میدادم که هم با عرضه هستم و هم اینکه غیر مستقیم میگفتم حالا دیدی میشه با این پول چه چیز خوبی خرید .... !!

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍