2777
2789

سلام من از ديشب يكسره گريه ميكنم رفتم سونو بايد هفته هفت ميبودم ولي سونو زد ٦ هفته و يك روز و دكتر گفت بايد تا الان قلب تشكيل ميشد يه هفته ديگه برو سونو اگه قلب نبود بايد سقط كني دارم ديوونه ميشم كيسه زرد و فتال بول هم بود ،ميتونم اميدوار باشم؟دكتر ك گفت اصلا اميدوار نباشم همش ١٠ درصد گفت امكانش هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا  ناامید نباش خدا بزرگه  مال من پسرم خیلی دیر نشون داد  تازه بتامم پایین بود&nb ...

بتات چن بود روز چند موعد آز دادی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

من به حساب خودم هفت هفته پنج روز بودم  رفتم سونو گفت پنج هفته ای دوباره دو هفته دیگه رفتم گفت شش هفته ای دوباره دو هفته دیگه رفتم گفت 8هفته 5روز ضربان قلب داشت همه چی نرمال الان فقط استراحت تا هشت هفته قلب مشخص نیست باشه هم ضعیفه دوباره باید بری یهو بزار هشت هفته تموم شد برو سونو الکی استرس نده استرس نمیزاره قلب تشکیل بشه

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

عزيزم چرا زود ميري خب؟؟؟؟قلب نداشته باشه خدايي نكرده خودش دفع ميشه منم الان هفته هفتم گذاشتم شنبه برم اولين سونو ك استرس نگيرم

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم