سلام من از ديشب يكسره گريه ميكنم رفتم سونو بايد هفته هفت ميبودم ولي سونو زد ٦ هفته و يك روز و دكتر گفت بايد تا الان قلب تشكيل ميشد يه هفته ديگه برو سونو اگه قلب نبود بايد سقط كني دارم ديوونه ميشم كيسه زرد و فتال بول هم بود ،ميتونم اميدوار باشم؟دكتر ك گفت اصلا اميدوار نباشم همش ١٠ درصد گفت امكانش هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالله تشکیل میشه توکل به خدا باشه شاید جای معتبر نرفتی همسایه ما رفته بود گفت بود تشکیل نشده بعد رفتن گفت شده سه بعدی رفته بود گفته بود ندیده خیلی آروم میزده
من به حساب خودم هفت هفته پنج روز بودم رفتم سونو گفت پنج هفته ای دوباره دو هفته دیگه رفتم گفت شش هفته ای دوباره دو هفته دیگه رفتم گفت 8هفته 5روز ضربان قلب داشت همه چی نرمال الان فقط استراحت تا هشت هفته قلب مشخص نیست باشه هم ضعیفه دوباره باید بری یهو بزار هشت هفته تموم شد برو سونو الکی استرس نده استرس نمیزاره قلب تشکیل بشه
خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی