2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم ۳ سال پشت کنکور بودم تا تونستم رتبه ۳۵هزارمو ب ۱۱هزار تبدیل کنم مامایی قبول شدم منم پر ...

ای خدا 😭

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

ببين اصلا اصلا اين اشتباهو نكن

من سال اول رتبه كنكورم خوب بود،طمع كردم گفتم سال بعد بهتر ميشه و اون رشته اى كه ميخوامو سراسرى ميارم

اما رتبه ام خيلى بدتر شد

همه دوستايى كه با من پشت كنكور مونديم رتبههامون بدتر شد

چون اولا كنكور هرسال سخت تر ميشه

بعدشم از جو مدرسه كه بياى بيرون ديگه انكيزت كمتر ميشه برا خوندن

كنكور هم كه از اين به بعد طبق نظام جديد شده چ بدتر😑

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
بله سهمیه ی ۵ درصدی رتبه ی ۴۹ هزارو ب ۹ هزار تبدیل میکنه من خودم این کارنامه رو دیدم

اره اما از اون طرف هم مثلا اگه پزشكي منطقه ٢ تا دو هزار احتمال قبولي داره، ٥ درصديا نهاااايتا زير ٥٠٠ پزشكي قبول ميشن

یا خدا کلا امیدم از دست دادم😣😭

اولین کنکورته ؟

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
اگه واقعا بخونی اگه ۱۱ساعت ۱۲ساعت درس بخونی ظهرا نخوابی تست فراوون بزنی کتابهای معتبرو بخری اره میتو ...

شما آزمون ازمایشی هم اسم نوشتید؟؟؟

من ک شروع کردم ب خوندم  ولی وقتی چیزی بخوابی مطمئن  باش بهش میرسی

دقیقا درست میگی..... آفرین..... با همین طرز فکر جلو برو و تلاش کن حتما موفق میشی....بخدا اونایی که رتبه های خوب میارن از مریخ نیومدن...فقط خواستن و برای رسیدن به خواستشون تلاش کردن .... توی فامیل هر سال قبولی پزشکی و دندون پزشکی داریم.... بچه هایی بودن که برنامه داشتن و تلاش کردن....نه نخبه بودن نه تیزهوشان نه سهمیه و نه هیچ ویژگی استثنایی  خاصی.. فقط هدفشان مشخص بود و تلاش کردن براش

اینا رو گفتم که بدونی اگه بخوای میرسی بهش...فقط خودتو باور داشته باش و تلاش کن و نا امید نباش

بله من از سوم دبیرستان قلمچی میرفتم...تو دوران مدرسه ترازم خوب نبود سال اخر ک دیگه قبول شدم ترازم خو ...

عاهان من میخوام گزینه دو اسم بنویسم خوبه ب نظرتان

چکار کنم با گوشی و تلگرام😭