2777
2789

زندگیمون پر از گره شده هر چی دعا میکنم جوابی نمیگیرم..روش های مختلفی رو رفتم..حس میکنم یا عدالت و شنونده ای نیست یا هم که خدا من و خانواده ام رو دوست نداره و نمیبینتمون... تا جایی که میدونم هیچ وقت به کسی ظلمی نکردیم و دل کسی رو نشکوندیم..بهم بگین چیکار کنم برای رفع گرفتاری

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای مقاتل و تکرار کردن ۲آیه آخر سوره یس. یکی هم که خیییلی مجربه, به صحرا یا اطراف شهر کت حای خلوت باشت برید, نشسته دور خودتون خط بکشید و ۷۰بار آیه الکرسی تا علی العظیم بخونید. وسطشم به هیج عنوان حرف نزنید. قبل از برگشت به خونه حاجت میگیرید

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

چند روز پیش یکی از خانمها با ختم ذکر سْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحيمُ بَديعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَميعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ ۴۰۰ بار درروز شصت روز حاجت گرفته بود و ۱۲۴۰۰۰ صلوات هم هر روز هر تعدادی توتستی تا هروقت هم طول کشید اشکال نداره اگر هم یادت رفت فرداش ادامه اش را بخون 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
مفاتیح اگر داری تو فهرست شو نگاه کن دعاها ی معتبر و زیادی داره

مفاتیح دارم..خیلی هاشو هم خوندم میخواستم از دعاهای تجربه شده استفاده کنم

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید