2777
2789
خب آدم های منفی چی؟ آدمهای منفی غرغرویی که هیچ گریزی ازشون نیست.

وقتی روی خودمون و باورها و توجه و کلا درونمون کار میکنیم ناخوداگاه ادمای منفی دور وبرمون یا عوض میشن و یا به نحوی از زندگیمون میرن بیرون چون با ما نمیتونم رابطه ذهنی برقرار کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی روی خودمون و باورها و توجه و کلا درونمون کار میکنیم ناخوداگاه ادمای منفی دور وبرمون یا عوض میشن ...

بابا آخه طرف خاله مه. خونشم بالای خونه ی مامانمه.یعنی  نمیتونم ازش دور بشم یا دورش کنم.مگه اینکه از خودم برنجونمش که اون عوارض و عواقبش بدتره!

اگه مطالعات و تخصص یا تجربه ای دارین، راهنماییم کنید

کلا همه باهاش مشکل دارن، اما من چون میدونم روان آزرده ای داره، سعی میکنم بهش نزدیک بشم و با التیام دادن بهش تنش هایی که به جمع وارد میکنه و به حداقل برسونم، ولی خیلللللی ازم توان و انرژی میگیره

زن خوب، زن بی خیال است.
بابا آخه طرف خاله مه. خونشم بالای خونه ی مامانمه.یعنی  نمیتونم ازش دور بشم یا دورش کنم.مگه اینک ...

عزیزم بزرگترین مشاورا وقتی میبینن یه نفر بار منفی زیادی داره و داره روشون تاثیر میزاره سعی میکنم کم کم  از اون فرو فاصله بگیرن .شما هم اگه میبینید روتون تاثیر میزاره باید رو خودتون کار کنید تا کلا از حرف زدن با شما خوشش نیاد چون ادم منفی با ادم مثبت جور نمیشه و ادم مثبت پس میزنه

ذهن آگاهی (mindfulness) به ما می‌گوید که انسان برای آرامش و دور کردن نگرانی‌ها و اضطراب‌ها لازم است تا با جریان مستمر و لحظه به لحظه زندگی رابطه‌ای عمیق و واقع گرایانه برقرار کند. نمود عملی این مفهوم را برخی با تمرین‌هایی همراه با تمرکز و دقت کردن به حواس پنجگانه در درک عمیق و با آرامش لحظه‌ها و لذت‌ها توصیه می‌کنند.

برای مطالعه تمرین ها به مقاله تقویت ذهن اگاهی سایت ذهن مراجعه کنید