2777
2789

نمی دونم درونم چه مشکلی دارم ! تو مهمونی های بزرگ خیلی گوشه گیر می شم می ترسم از آدمها اصلا نمی تونم تعارف کنم یا به مهمونا رسیدگی کنم بی حوصله می شم ! واقعا دلیلشو نمی دونم ! فقط دوست دارم با آدمهایی که راحتم بشینم و حرف بزنم از آدمهایی که ازم ایراد می گیرن و بهم دستور می دن گریزونم ! به شدت آدم اجتماعی و برون گرایی هستم و خیلی خوب حرف می زنم ولی مهمونی های اینطوری حالمو بهم می زنه نمی دونم چرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که عین وروره جادو ام توی جمع های بزرگ لال میشم ... مامانم میگه چه مظلووووم شدی ... ولی روابط عموم ...

منم همینم ! خصوصا مادربزرگ و عمم خیلی ایراد گیرن ! من کلا پیش آدمهای ایراد گیر مثه دست و پا چلفتی ها می شم ! ماست میشم و وا می رم 

منم همینم ! خصوصا مادربزرگ و عمم خیلی ایراد گیرن ! من کلا پیش آدمهای ایراد گیر مثه دست و پا چلفتی ها ...

پسر خاله بابام کپیه انرکیه س شرایط مالی پدرش هم خوووبه خلی همسن من بود توی یه دانشگاه هم درس خوندیم ولی اقا من هربار که میدیدم مامانش اینا رو عین عقب افتاده های ذهنی میشدم ... بابام میگفت بخدا غزل این نییییست!!! دیگه از ما اصرار از اونا انکار ... نگرفت منو    وگرنه الان شوهرم انریکه بود   

نمی دونم چرا اینطوری هستم با اینکه به شدت در محیط کارم اعتماد به نفس دارم 

منم همینطورم با اینکه خیلی جمع و مهمونی و اینار و دوست دارم اما جز با نزدیکان با بقیه خیلی سریع نمیتونم صمیمی بشم و سرصحبتو باز کنم. نه اینکه باهاشون مشکلی داشته باشم هیچ حرفی نمیبینم برای شروع یه مکالمه البته من سرکارم همینطورم با همکارای قدیمی خیلی راحتم و جدیدا باید زمان بگذره و کم کم وارد بشم. البته اینم بگم من خیلی ملاحظه کارم و میگم اگر اینو بگم شاید در موردم این حرفو بگن یا اگر اینو بپرسم شاید فلان نظرو راجع بهم داشته باشن و ترجیح میدم سکوت اختیار کنم.

پسر خاله بابام کپیه انرکیه س شرایط مالی پدرش هم خوووبه خلی همسن من بود توی یه دانشگاه هم درس خوندیم ...

بهتر که نگرفت ! جلوی کسی که خودتو ببازی فایده نداره ! 

بروپیش روانشناس منم میخام برم واسه این موضوع شایداضطراب اجتماعی داری چون به قول خودتون اعتمادبنفس ...

بیشتر تو فکر اینم که چه آسیبی تو کودکیم خوردم که اینطوری شدم ! در مقابل آدمها خیلی ترسو می شم تو این مواقع کلا 

بیشتر دنبال علتش هستم 

من که پایین بودن اعتماد به نفسه تو جمع ادمای جدید حالا هرجا میخواد باشه منم پیش دوستام تو دانشگاه یا استادا سختم نیست و خیلی پر حرفم و بی پروا حرف میزنم چون میشناسمشون اون ترسه ریخته اما ادمای جدید منزویم میکنه