2777
2789

سلام مامانای گل دختر من ۱۴ماهشه اصلا خوب غذا نمیخوره ب زور بهش غذا میدم اونم آش‌ ک نه سوپه نه پلو با ماست غذای ثابتشه حالا بعنوان میان وعده چ سرلاکی خوب و مقویه براش بگیرم سرلاک همون غذای اماده س؟؟سویق هم داروخانه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمده  سرلاک ها تو داروخونه ها  نستله  و بيوميل هستش - بيوميل انواع کمي داره برنج و شير، گندم و شير - نستله تنوع بيشتري داره که فکر مي کنم شير و برنج ، شير وگندم و خرما داره يه نوعش هم  سه تا ميوه داره - 

دختر من سرلاک هاي نستله رو بهتر مي خوره - 

سرلاک شير داره ولي غذاهاي آماده لزومن شير ندارن - بين برندهاي غذاهاي آماده غذاهاي آماده هيپ معروفترن که بازهم چند طعم مختلف دارن 

کلادبا سرلاکش یچیز اضافه میکنم هر دفعه یبارم پودر سنجد یا موز بهش میزنم

عزیزم بچت چند وقتشه ؟برای وزنگیری خوبه.پسرم 6ماهونیمشه .میخوام سرلاک بدم ..داخلش چیزی اثافه کنم یا نه