2777
2789

یه پسر بیست ماهه دارم تا دو سال و دو ماهگیش مرخصی گرفتم با چنگ و دندون . بعضی وقتا سرشارم از خوشی که میخوام سر کارم برگردم بچم نصف روز میره مهد چیز یاد میگیره بعضی وقتا مثل امشب از خواب بیدار میشم غم عالم میریزه تو دلم 😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه به مادر نیاز داره .

من خودم از همین سنا مهدکودک بودم اما اگه خودم مادر شم اینکارو نمیکنم‌!

ولی اگه نیاز مالی داری یا افسرده شدی توو خونه یه دل کن دلتو و بچه رو بذار مهد . اگه بتونی گهگاهی هم خونه مامانت یا مادرشوهرت براری بهتره

آدم ها تنها به مهر از هم برترند...
بچه به مادر نیاز داره . من خودم از همین سنا مهدکودک بودم اما اگه خودم مادر شم اینکارو نمیکنم‌! ولی ...

ساعت کاریم تا شش سالگیش تا 8 تا 2.30 چی بگم انقدر وضعیت اقتصادی بد شده مینرسم پشیمون شم که کارمو ول کردم

ساعت کاریم تا شش سالگیش تا 8 تا 2.30 چی بگم انقدر وضعیت اقتصادی بد شده مینرسم پشیمون شم که کارمو ول ...

چیزی که نیست تا دو و نیم . خداروشکر ک تمام وقت نیست. 

حتما برو ، بچه همونقدر که به توجه نیاز داره ،هزینه هم داره تا راحت زندگی کنه.

آدم ها تنها به مهر از هم برترند...

شاغل بودن بهتره بچه رو اگه میتونی پیش مامانت بزار باپیش خواهرت 

ببین یه مدتی سختی میکشید هردوتان 

ولی بعدش عادت میکنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم آسیب به کودک شما نهایتا تا ۲ سالگیه.بعد اون مهد هم خیلی براش خوبه.وقتی شما با کار کردن احساس خوبی دارید مطمئنا این حس خوب تو زندگیتونم جریان پیدا میکنه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
شاغل بودن بهتره بچه رو اگه میتونی پیش مامانت بزار باپیش خواهرت  ببین یه مدتی سختی میکشید هردوت ...

نمیتونم تمام وقت روشون حساب کنم خودشون کار و زندگی دارن فقط میدونم که کمکم میکنن تو مواقع مریضی و اینا