2777
2789
آشپز وزارت امورخارجه😁

خدایی؟😁😁

چی درست میکنه براشون؟؟؟ یکم زهر بدیم ببره🤣🤣🤣

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرالزمانه دیگه عزیزم تو ویژگی هایه این دوره اومده باید حضرت بیاد تا همه چی برگرده سر جاش و حجت تمام ...

ان شالله. ان شالله که این وضعیت مملکت نشونه ی ظهور ایشون باشه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ان شالله. ان شالله که این وضعیت مملکت نشونه ی ظهور ایشون باشه.

ان شاالله که هست به امید خدا

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مژده مژده 🎁🎁🎀🎀🎀🎀🎀🎃🎃🎃🎃🎃🎋🎍🎊🎉عزیزانی که دنبال کار ازاد پردرامد باضمانت وپرستیژ هستن کار تجارت الکترونیکه که دارای تایدیه وزارت صنعت معدن وتجارته لطفا به من دایرکت بدن ساکنین تهران البته .....مخصوصا خانمهای عزیزی که دنبال امنیت کاری و امنیت شغلی هستن ..........دارای محیط عالی و همکاران باوجدان و متعهد......شماره 09108829466پاسخگویی فقط ازطریق پیام درفضای مجازی

مژده مژده 🎁🎁🎀🎀🎀🎀🎀🎃🎃🎃🎃🎃🎋🎍🎊🎉عزیزانی که دنبال کار ازاد پردرامد باضمانت وپرستیژ هستن کار ...

اشتباه نیومدی گلم؟؟؟ این جا نینی سایته ها

فوتبالیست سابق .....کشتی گیر سابق.......

سنی نداره همسرم بخاطر اینکه جفت پاهاش از ناحیه زانو مسدوم شد عمل کردن دیگه نتونست ادامه بده یه مدت خونه نشینی بعدشم الان تو شرکت یکی از اقوام مشغول به کار .سر کارش با کامپیوتر ..دستگاه برش رو کامپیوتر برنامه میریزه که چطور برش بزنه

كاش تو كاخ رياست جمهوري بود😁 اونوقت يه چيزي

اره واقعا😐😐😐😐

تا سه سال دیگه امیدوارم اینا چیزی از نظام اسلامی باقی بزارن😔😔😔