2777
2789
عنوان

لباس ارزون واسه بچتون

226 بازدید | 15 پست

سلام من یه دختر یه ساله دارم واقعا شرایط مادی خوبی نداریم اونم با قیمتای الان فکر میکنم شاید خیلیا مثه من باشن که دوس دارن لباسای متنوع واسه بچشون بخرن ولی پولشو ندارن حتما یسر به فروشگاه اینترنتی هپی لند بزنین بخصوص فروش ویژش چون تولید ایرانه قیمتاش ارزونتره و کیفیتشم خوبه سایتشو میزارم واستون https://shop-happyland.com/

راستی یه کانال اوت لتم دارن که همه لباسای تک سایز زیر قیمت میفروشن

تعداد رای : 7
نظرسنجی
لباس
4
57%
ارزان
3
42%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرررره کانال اوتلتش خیلی خوبه،اولا فکر میکردم ارزونیه لباسای اوتلت هپی لند به خاطر ایراد لباسه ولی وقتی خریدم دیدم هیییییچ ایرادی نداره و دلیل ارزونیش تک سایز بودنشه.من بچه اولم خیلی پوستش حساسه خداروشکر به پارچه هاش حساسیت نشون نداد و این از برندای ایرانی بعیده،ایشالله از خریدایی که کم کم دارم برای فسقلی دومم که تو راهه از هپی لند انجام میدم هم راضی باشم.