2777
2789
عنوان

بچه ها چه قدر ترسیدم

380 بازدید | 29 پست

من داشتم از یه مسیری بر می گشتم 

بعد من هیچ وقت شخصی سوار نمیشم

منتظر تاکسی شدم نیومد

بعد چون عجله داشتم

یه پراید سفید ترمز کرد بیا سوار شو

گفتم تا کنار پل میخوام برم 

گفت باشه بیا بالا بعد سوار که شدم دیدم هی راننده نگاه میکنه از تو آیینه یهو ترسیدم😥

بعد در رو که بستم دیدم دستگیره اش شکسته 

گفتم این در چه جور باز میشه گفت از بیرون😵

بعد یهو در رو قفل کرد😣منم ترسو

سریع گوشیمو درآوردم 

که مثلا دارم با شوهرم حرف میزنم

گفتم کنار پل واسیا دارم میام 

تو ماشین پراید سفیدم وفلان😓

از اولش تو آینه هی نگاه میکرد😥

بعدم کرایش رو دادم گفتم همین بغل نگه دار 

سریع از این ور پریدم بیرون

هنوز ترسش تو جونمه

بچه ها شخصی سوار نشین

برای من درس عبرت شد😖

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

ووووووی من خیییییلی ترسوام حتی از تاکسی زرد ها هم میترسم

😖😖😖😖

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووووووی من خیییییلی ترسوام حتی از تاکسی زرد ها هم میترسم 😖😖😖😖

به خدا من حاضرم پیاده برم ولی دیگه شخصی سوار نشم

اره تروخدا سوار نشید مم دوستم سوار شده بود یارو برده بودش تو جاده گفته بود دختری یا ن دختره انقد گرریه کرده بود م تروخدا عقدم دخترم کاریم نداشته باش گفته نه بیا توام خوش میگذره انقد گریه نکن دختره گفته پررریودم یارو نگا کرده دیده پریوده ولش کرده واااای دختره الان روانی شده کلا 

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  
اره تروخدا سوار نشید مم دوستم سوار شده بود یارو برده بودش تو جاده گفته بود دختری یا ن دختره انقد گرر ...

وای خیلی ترسناکه خیلی😥

منم سوار نمیشم و میترسم روزگار طوری شده به هیچکی نمیشه اعتماد کرد.واسه آدمای فاسد و هرزه فقط خوب شده ...

آره تازه این سنشم بالا بود

به خدا من حاضرم پیاده برم ولی دیگه شخصی سوار نشم

منم

همیشه با اتوبوس میرم 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

باز توکه خوبی منو که یه بار سوار شدم از اینور فلکه میروفتم اونور هم سوار شدم یهو راننده برگشت گفت عزیزم کجا میری😐 منم عصبانی شدم گفتم عزیزم ننته رانده‌ای دهنتو ببند رانندگیتو کن بعدم کرایتو بگیر 😬 باز گفت اوه اوه چه عصبانی.. بیا بریم یه بستنی بزنیم اخلاقت خوب بشه بعدش بگو ببینم چیا دوست داری و از این حرفا😤 منم دیدم آدم نیست شروع کردم به فهش دادن وبعدم گفتم پیاده میشم اینم نگهداشت اومدم پایین چنان درماشینو زدم به هم که فکر کنم خرابش کردم اونم سرشو آورد بیرون بیشعور چنتا فهش ناموسی داد ولی خداروشکر خلوت بود کسی نبود تاره با شوهرم قرار داشتم وفتی رفتم پیشش اینقدر حالم بد بود تا دیدمش تو پارک بغلش کردم مثل خولا😂😂

خدایا شکرت
ما خونمون مسیرش بده اتوبوس خور نیست

باورت میشه من واسه اجارع کردن خونه 

فقط ملاکم مسیر اتوبوس بود😐

از بس میترسم

تا حالا هم شخصی سوار نشدم