2777
2789
عنوان

اونایی که با سختی خونه خریدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 52 پست
ماهم تو خیابون اصلی شهر خونه خریدیم خانوادم میگن چرا نزدیک ما نخریدین بیخیال هر کاری کنی توش حرف هست

اره واقعا همینطوره

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
وای ۲۴ سال سنی نیست از الان خودتو تو دردسر و مسئولیت ننداز به خصوص که سر خرید خونه یکم ممکنه دست آدم ...

الان 26 هستم عزیزم شوهرمم هشت سال بزرگترازمنه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد مستاجری بده من اگه میشد طلاهامم میفروختم ماشینم میفروختیم خونه میخریدیم بدیش اینه ک طلا هام فک ...

ان شالله میشه یه قدم برداری بقیشو  خدا کمکت میکنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
الان 26 هستم عزیزم شوهرمم هشت سال بزرگترازمنه

۲۶ هم باز خوبه تا ۳۰ به نظرم اکی هست برا بچه اول.مردا که مشکلی پیدا نمیکنن زنا هستن که یکم باید زمان بندی داشته باشن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
 مهم خودتی نگا کن ببین ب تناسب وسیله هات خونه بخریکی وسیله اتاق خوابش زیاده خب اتاق خواب براش ب ...

کاملا درس میگی ولی بخدا مهندسام با پول ورشوه مهندس شدن میری خونه میبینی گلاب به روت بالامیاری اصلا خونه خوش نقشه پیدانمیشه شهرمام که کوچیککک

حتما بخر که اگه نخری پشیمون میشی منم میخام همین کارو بکنم ولی با کلی وام وفروش ماشین تازه

شوهرمنکه اصلا حاضرنیس هم ماشین بفروشه هم وام بگیره وگرنه میتونیم خونه بزرگترباهمین شرایط توبخریم میگه یا وام یا ماشین.حالا این خونه 66متریه فقط 300قسط داره

مام ماشینو طلا فروختیم برا خونه دارشدن...حالا برا ماشین که ضرر کردیم چون ما فروختیم ۳۵ و بلافاصله ماشین گرون شد و همون شد ۶۰...البته خونه هم گرون شد اما ماشین بیشتر رشد کرد متاسفانه...

ما خونمون ۱۱۶ متری، ۲۹۵ خریدیم الان فک میکنم ۴۰۰ شده

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
شوهرمنکه اصلا حاضرنیس هم ماشین بفروشه هم وام بگیره وگرنه میتونیم خونه بزرگترباهمین شرایط توبخریم میگ ...

کمتر  دست دست کنین میگی ۶ ماهه دارین میگردین،از ۶ ماه پیش خونه ها خیلی افزایش قیمت داشته

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
مام ماشینو طلا فروختیم برا خونه دارشدن...حالا برا ماشین که ضرر کردیم چون ما فروختیم ۳۵ و بلافاصله ما ...

مطمئن باش ضرر نکردی خونه خیلی بیشتر رشد کرده وپایین نمیاد ولی ماشین میاد.ماشینتون چی بود؟

عزیزم مادرت صداش از جای گرم در میاد حالا یه خواب باشه چه اشکال داره؟؟ بچه هم داشته باشی تو یه خواب ...

کاش اطرافم ادمایی مثل توبودن که ادمو دلگرم میکردن.مامانم توقعش خیلی بالاعه 

خونه رو بخرين بعد از خونه كه ديگه احازه خونه ندارين يه وام برميدارين يه پرايد دست دوم ميخرين كه ...

راضی بودیم وام سود بالا برداریم ازاین فوریا دیگه نمیدن ولی خب به قول شما میشه چن ماهه پول یه پراید جورکرده با اینکه اونم دیگه زیر20تومن نیس دست دومش😂😂😂