2777
2789

بچهامننمیدونستم نبایدبخورم، ای خداچراخوردم، الان فهمیدم، من قبل ازبارداری بایدمیخوردم و توهفته 4نوبتش بود، الان تونت دیدم بده، وای پنجاه هزازبوده😭😭الن جنینم چیزیش شده!؟ 

نه دیکه نخور الان جنینی وجود نداره دختر 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.ان شاءالله ک چیزی نمیشه.الان ک فهمیدی دیگه نخور.ولی فکر نکنم الان اتفاقی بیفته هنوز خیلی زوده..الان بارداری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
نه دیگه غلط کنم بخورم، الان 7هفته هستم

روزانه میخوردی ۵هزار یا هفتگی

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نه دیگه غلط کنم بخورم، الان 7هفته هستم

بسلامتی عزیزم.چرا تیکر نزدی؟

رفتی سوونو واسه صدای قلبش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
روزانه میخوردی ۵هزار یا هفتگی

من هفتگی میخورم..ویتامینD  آزمایش دادم ۹ بود.خیلی پایین بود

سلام عزیزم.ان شاءالله ک چیزی نمیشه.الان ک فهمیدی دیگه نخور.ولی فکر نکنم الان اتفاقی بیفته هنوز خیلی ...

بله الان هفته هفت هستم همون اوایل بارداری که فهمیدم باردارم فکرکنم هفته4بود یدونه خوردم، دعاکنید عوارضی نداشته باشه

من هفتگی میخورم..ویتامینD  آزمایش دادم ۹ بود.خیلی پایین بود

اره ولی قبل ۱۲هفتگی نخوری بهتره 

نه یدونه 50هزارخوردم،چون قبل بارداری چکاپ رفتم دکترگفت3هفته یباربخور منم نمیدونستم نبایدخورد

اوههه اون چیزی نبوده بابا فک کردم روزانه یا هفتگی میخوردی