2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری..

59 بازدید | 3 پست

سلام خانماااا...من تخمک گذاریم میشه ۲۸.و۲۹شهریور که میشه عاشورا بنظرتون مشکلی داره اقدام کردن..نمیدونم گناه داره یان؟از ی طرف هم اقدام نکنم ی ماه میره الکییی نظرتون بگین لطفا

خداجووونم مرررسی

یادمه منم اقدامم محرم پارسال بود😍الانم دختر نازم پیشمه😙خب چاره ای نبود ب قول شما ی ماه میوفتاد عقب..البته من اقدامم ۷ام محرم بود

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چه اشکالی داره تو گوگل سرچ کن خودش میاد،که چه موقع هایی اشکال داره.تازه از دفتر مرجع تقلیدتم میتونی تماس بگیری بپرسی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان