2777
2789

سلام دوستان. من اولین تاپیکم رو با این موضوع شروع کردم که یه سودمندی داشته باشه. 

خواهش میکنم نکات تربیتی یا اخلاقی که رو خودتون پیاده کردن و الان راضی هستین یا ناراضی هستین و یا رفتارهایی که خودتون به بچه هاتون یاد دادید و الان از به میوه نشستنش لذت میبرید و یا در اطرافیانتون دیدید رو با روش بگید 

تو باشی همه چیز خوب است...

خودم بگم که آدم خجالتی بودم و هستم تا قبل از عروسی سوپری به سختی میرفتم. تتهایی سختم بود جایی برم. اما پسر چهارساله ام رو اینطور بار نیاوردم. خودش به شدت اجتماعی هست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میذارم پسرم که18ماهس کل خونه رو کثیف کنه اب بریزه اذیت کنه ولی هرگز دعواش نمیکنم

دیروزم براش مداد رنگی خریدم نقاشی کنه خیلی دوس داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دخترم سه سالش بعد هر چیزی تشکر می‌کنه پشت اسم هر کس جان اضافه می‌کنه از من به ادبش افتخار میکنم تو خ ...

اره پسره منم18ماهس کوچکترین کاری براش انجام میدیم میگه دس درد

ینی دستت درد نکنه😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بابام همیشه تاکید داشت که به بزرگتر خودمون احترام بزاریم و هیچوقت بدهن نباشیم و پشت سر کسی حرف نزینم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

بچه هام اصن حرف بدنمیزنن به  کلمه بی ادب  میگن فحش خیلی زشت

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

اره پسره منم18ماهس کوچکترین کاری براش انجام میدیم میگه دس درد ینی دستت درد نکنه😍

عزیزم 😘بچه ها فقط به رفتار ما نگاه میکنن به نظرم برای تربیت خودمون درست رفتار کنیم کافی 

مامانم مارو رازدار بار آورد.  این خیلی نکته خوبیه.  کسی از مریضی و دعوا و بحث تو خونواده ما خبر نداشت و از بیرون خونواده گل و بلبل بودیم ولی شاید با هم کارد و پنیر هم بودیم .