سلام دوستان. من اولین تاپیکم رو با این موضوع شروع کردم که یه سودمندی داشته باشه.
خواهش میکنم نکات تربیتی یا اخلاقی که رو خودتون پیاده کردن و الان راضی هستین یا ناراضی هستین و یا رفتارهایی که خودتون به بچه هاتون یاد دادید و الان از به میوه نشستنش لذت میبرید و یا در اطرافیانتون دیدید رو با روش بگید
خودم بگم که آدم خجالتی بودم و هستم تا قبل از عروسی سوپری به سختی میرفتم. تتهایی سختم بود جایی برم. اما پسر چهارساله ام رو اینطور بار نیاوردم. خودش به شدت اجتماعی هست .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم سه سالش بعد هر چیزی تشکر میکنه پشت اسم هر کس جان اضافه میکنه از من به ادبش افتخار میکنم تو خونه به رفتار ما دقت میکنه کار خاصی انجام ندادم تا یاد بگیر
مامانم مارو رازدار بار آورد. این خیلی نکته خوبیه. کسی از مریضی و دعوا و بحث تو خونواده ما خبر نداشت و از بیرون خونواده گل و بلبل بودیم ولی شاید با هم کارد و پنیر هم بودیم .