2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چه ایرادایی میگیره

405 بازدید | 27 پست

ما در حال جدایی هستیم بعد حالا اقا دلش پره داره دلشو خالی میکنه میگه من همه چی رو تو دلم نگه داشتم نذاشتم تو بفهمی .اولا من یه دختره اروم و بی زبونم به حرفاش گوش میدمذبدون درد سرو دعوا .ن پرروم نه حاضر جواب فقط میهواستم یه زندگی عادی داشته باشم .خلاصه تا قبل که باخانوادش درارتباط بودم خودشو مادر پدرش باهم این حرفا بم میزدن حاا که یه ساله قط رابطه کردم خودش تنها میگه.

خلاصه میگه تو اصلابرا زندگی تلاش نمیکنی در صورتی که اونه که جز سرکار رفتن حتی چیزی تو خونه خراب شه باید قاتحشه بخونیم . هیچ جا منو نمیبره از ترس پدر مادرش .نه به خانوادم احترامی داره نه فامیلم.فقط سنگ پدرمادرشو به سینه میزنه . بعد چیز دیگه که میگه اینه ( اولا من خیلی کم ماهی یه بار یا دوبار جایی میرم و خیلی ساده و معمولی لباس میپوشم) میگه وقتی میخوای بری خونه فامیلت دوساعت به خودت میرسی. بعد یه سال ازش ژیلت میخواستم عروسی میخواستم برم .میگه چرا خواستی . یا چرا اپیلاسیون میکنی میخوای بری. همش بم میگه کارات مشکوکه ‌ .از وقتی اومد تو زندگیم فقط دقم داده با شکاکیاش دیگه تحمل حرفا چرتشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لجش اینارو میگه

اصلا مهم نباشه واست وقتی خودت میدونی رفتارت درست بوده

زندگی با آدم شکاک خیلی سخته، اساس ازدواج رو پایه اعتماد دو نفره ، اعتماد نباشه دیگه چه زندگیه

خودتو از شرش خلاص کن

دستمو ول نکن🤲🏻

غذا درست حسابی نمیخوره هرروز ماست میخوره منم هرروز غذا درست میکنم خو هیچ نمیگه .اما روزی که غذا درست نمیکنم اونم ماست نمیخوره بداخلاقی درمیاره چرا چیزی درست نکردی. خیلیم قهر میکنه توهمات خودشو تو ذهنش  جدی میگیره دوسه روز قهر میکنه واخماش توهم . ازش وحشت دارم یه ذره پیشش آرامش ندارم همش میترسم یه چی پام ببنده  .همه چی رو عیب میدونه و اگه انجام بدم دیگه ادم خوبی نیستم از نظرش .منم مث مرده ای شدم  افسرده شدم حتی نمیتونم یه زندگی معمولی داشته باشم

من شوهرم شکاک بود،پارانودید داشت،الان بعد س سال زندگی و شناخت من 80درصد رفتاراش رو کنار گذاشتهو خیلی بهتر شده،طلاق اخرین راهه.اگ میتونی کنارش بمون و کمکش کن،ببرش مشاوره و روانپزشک ،ب شک هاش دامن نزن

ایشالا ک مشکلاتت حل بشه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
دلیل اصلی طلاقتون چیه؟؟

همین اخلاق وحشتناکش وازیه طرف خانوادش دودستی چسبیدن پسرشو نه ارامش برا پسرشون میذارن نه من و زمگندگیم.خیلی دخالت میکنن .شوهرم خیلی بچه ننس.حاضره زندگی خودشو از هم بپاشونه ولی پدر مادرشو خوشحال کنه.