2777
2789
عنوان

وای دلم شمال میخواااد

116 بازدید | 21 پست

از عیده نرفتم دلم دارم پر میکشه انقد دوست دارم الا اونجا باشم برم تو جنگش،دریاااش،تو دهاتاش،بازار رشت واااای دارم دیونه میشم دلم برای خالمم تنگه 

ولی شرایطم جوریه که اصلا نمیتونم برم الان 

دونه انارم  

منم از اول تیر نرفتم

دوسال اونجا زندگی کردم. انقد خاطرات خوب دارم.

آخرین بار با گریه برگشتم. برای همیشه از شمال اومدم یه شهر دیگه😭

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

وای منم خیلی دلم میخواد برم هواش الان عالی نم نم بارون خیلی خوبه ولی حیف که شرایطش نیست   

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای منم خیلی دلم میخواد برم هواش الان عالی نم نم بارون خیلی خوبه ولی حیف که شرایطش نیست   &nbs ...

وای نگو ک دلم رفت 

کاش بشه زود برم 

ای خداااااااااااااا

دونه انارم  
منم دلم شمال میخواد دکترم هم اجازه داده شوهرم نگران بچه‌است میگه بعد زایمان میبرمت🤕 آخه بعد زایمان ...

الان اخه یکم برات خطرناکه عزیزم جوجت که بالاخره بزرگ میشه اون موقع میرید کلی هم خوش میگذرونید

کاش شوهر منم موافق بچه بود و همین جوری نگران میشد برام

من دلم بچه هم میخوااااااد

دونه انارم  
الان اخه یکم برات خطرناکه عزیزم جوجت که بالاخره بزرگ میشه اون موقع میرید کلی هم خوش میگذرونید کاش ش ...

آخه یه دونه شیطونشو الان دارم باز این فسقلی هم بیاد مبشن دوتا زهر مارم میکنن مسافرتو😧

بهتر بابا برو حالشو ببر وقت واسه بچه دار شدن زیاده منم گول خوردم زرتی آوردم😖

خدایا شکرت
آخه یه دونه شیطونشو الان دارم باز این فسقلی هم بیاد مبشن دوتا زهر مارم میکنن مسافرتو😧 بهتر بابا بر ...

اخه همین جوریشم هیچ جا نمیشه رفت که بیچاره شوهرم هر چی کار کنه میره برای هزینه زندگی من منتظرم قسطام تموم شه اونوقت شوهرم و میبندم به رگبار که بچه میخوام خخخخ

دونه انارم  
آخه یه دونه شیطونشو الان دارم باز این فسقلی هم بیاد مبشن دوتا زهر مارم میکنن مسافرتو😧 بهتر بابا بر ...

راستی خدا کوچولوهات و برات حفظ کنه عزیزدلم 

دونه انارم  
اخه همین جوریشم هیچ جا نمیشه رفت که بیچاره شوهرم هر چی کار کنه میره برای هزینه زندگی من منتظرم قسطام ...

😁😁 اگه واقعا بچه دوست داری به قسط و هزینه‌ها فکر نکن چون اینقدر روزی بچه زیاده که به لطف وجودش زندگیتون از این رو به اونرو میشه 

خدایا شکرت