وای منم خیلی دلم میخواد برم هواش الان عالی نم نم بارون خیلی خوبه ولی حیف که شرایطش نیست
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
آخه یه دونه شیطونشو الان دارم باز این فسقلی هم بیاد مبشن دوتا زهر مارم میکنن مسافرتو😧 بهتر بابا بر ...
اخه همین جوریشم هیچ جا نمیشه رفت که بیچاره شوهرم هر چی کار کنه میره برای هزینه زندگی من منتظرم قسطام تموم شه اونوقت شوهرم و میبندم به رگبار که بچه میخوام خخخخ