2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خردادیه دو شخصیته هستن چجوری ادبشون کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

45 روز خیلی زیاده. اگه خیلی خیلی جدی نبوده بحثتون خودت تمومش کن.  از دل برود هر آنکه از دیده ر ...

نیازشه اینبار .خستم کرده همیشه دو سه روز جا میزاره میره خودشم تقصیر کاره برا فرار از سرزنش و گناهش میره بایذ التماسش کنی برگرده بعد با پرویی میگه تو گفتی بیام اینبار گفتم بزار بره برا خودش منم دارم میرم الان مشهد جات خالی عزیزم 

مردا بیشترشون اینجوری ان،ربطی به ماه تولدشون نداره،چون فرمتشون رو عشق و محبت تنظیم نشده،اکه بخوان محبت کنن باید از قبل برنامه ریزی کنن ،ولی بصورت عادی و روزمره بی تفاوتن.

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.