2777
2789
آره یه دونه دارم .شما هم مططمین باش باردار میشی. من مشکلم اینه که شاید طبیعی باردار نشم. و هزینه ی م ...

خدا حفظش كنه

فكر كنم الان ديگه هزينه ها بيشتر هم شده 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
منم امروز از دادم واسه ذخیره تخمدان . دکترا میگن تنبلی تخمدان دارم. حالا اگ ذخیره تخمدانم کم باشه چ ...

ان شاالله كه طبيعي باردار بشي عزيزم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن سينا و رويان خيلي ارزونتره

یه بار رفتم ابن سینا ویزیت معمولی. ولی برای ادامه ی کار شوهرم قبول نکرد گفت تو الکی میگی وقتی یدونه بچه آوردی پس مشکلی نداری

منم امروز از دادم واسه ذخیره تخمدان . دکترا میگن تنبلی تخمدان دارم. حالا اگ ذخیره تخمدانم کم باشه چ ...

عزیزم تنبلی تخمدان داشته باشی برعکس مشکل ذخیره تخمدانه یعنی amhت زیاده عددش احتمالا 

عزیزم من با رضا نصر ویزیت نشدم ولی یکبار بهت دارو محرک میده اگه باردار نشدی دیگه وقت نمیکشه و پیشنهاد میکرو میده. 

ذخیره تخمدان ربطی به اینکه دیر یا زود باردار بشی نداره فقط نشون میده فرصت زیادی برای بارداری نداری و باید زودتر طبیعی باردار بشی و اگه نشدی بهتره از روشهای کمک بارداری استفاده کنی مثل آی وی اف و میکرو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
تا فردا شب ک جواب آزمایشمو بدن میمیرم و زنده میشم از استرس

استرس نداشته باش عزيزم ان شاالله همه چيز خوب پيش بره