2777
2789
بچم از من بدتره  پیش کسی اروم نمیمونه فقط خودم رو میخواد

منم خیلی به مامانم وابسته بودم طوریکه کلاس اول همش برا مامانم گریه میکردم میگفتم مامانم باید پیشم بمونه

باید کم کم عادتش بدی تا برا مدرسه رفتنش مشکل پیش نیاد

من خودمم دلم نمیخواد پیش کسی بمونه احساس میکنم دوتربیتی میشه

خب وقت زیادنذارپیش کسی.نیم ساعت بذار بعد کم کم ی ساعتش کن.زیادم این وابستگی خوب نیس

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ههههه نمیخوام زیاد وابسته هم باشیم ولی مشکل اینجاست پیش کسی آروم نداره

تو این سن بچه ها از مادر و گاهی پدر جدا نمیشن که قربونت بچه ها بعد از 6 ماهگی تازه میفهمن که با مادر یکی نیستند اینه که دچار اضطراب جدایی میشن حتی تو اتاق باشی ولی بغلش نکنی هم ممکنه گریه کنه تا دو سه سالگی که بدونه وقتی نیستی هم میای پیشش دوباره 

بقول هلاکویی بچه زیر 18 ماه فکر میکنه اگه نچسبه به مادرش میمیره 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
احتمالا منم همینطور شم😢دلم نمیاد بدمش دست کسی از الان دارم ب این فک میکنم ک چیکار کنم بوسش نکنن هِ ...

من با این مشکلی ندارم

مشکل اینجاست دست خودم نباشه دست ‌کسی غذا نمیخوره حتی باباش

بغل خودم فقط میخوابه

یکم با باباش میونشون خوبه

بارداری دوم؟؟؟؟؟ نه نه هیچ وقت .تو این وضعیت یدونم زیادیه

منم همینو میگفتم البته ایران نیستم بخاطر وضعیت نه بخاطر شرایط خودم میگفتم ولی قبل از دو سالگی دخترم دومی رو باردار بودم   

من با این مشکلی ندارم مشکل اینجاست دست خودم نباشه دست ‌کسی غذا نمیخوره حتی باباش بغل خودم فقط میخو ...

با باباش بیشتر بزارش عادت میکنه چون غریبه نیست که بعدها بتونی بندازیش گردن باباش به کارات برسی

تو این سن بچه ها از مادر و گاهی پدر جدا نمیشن که قربونت بچه ها بعد از 6 ماهگی تازه میفهمن که با مادر ...

میخوام یکم مستقل بشه.دلم میخواد گاهی بدمش دست باباش ببرتش پیش خودش ولی بعدا میگم به بیرون رفتن عادت میکنه بدبخت میشیم

با باباش بیشتر بزارش عادت میکنه چون غریبه نیست که بعدها بتونی بندازیش گردن باباش به کارات برسی

دلم خیلی میخواد ولی میترسم عادت به بیرون رفتن بکنه و دیگه خونه رو نخواد

منم همینو میگفتم البته ایران نیستم بخاطر وضعیت نه بخاطر شرایط خودم میگفتم ولی قبل از دو سالگی دخترم ...

این دیگه مشکلی نیست 

بخدا ما تو ایران به زور  شیر وغذا پوشاک بچه رو تهیه میکنیم

دلم خیلی میخواد ولی میترسم عادت به بیرون رفتن بکنه و دیگه خونه رو نخواد

بچه ها کلا بزرگتر که میشن خونه رو نمیخوان عزیزم بمونن خونه چکار کنن حوصله شون سر میره 

تو این سن بچه ها از مادر و گاهی پدر جدا نمیشن که قربونت بچه ها بعد از 6 ماهگی تازه میفهمن که با مادر ...

والا بچه های الان کلن فرق دارن... بچه یکی از نزدیکترین اقوام ما اصلن پیش مامانش نمیره همش بغل عمه شه...تا میدنش دست مامانش دو تا محکم میخابونه تو صورت مامانه