2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار سخته😆

انشالله میشی...من شدم ولی لکه بینی دارم ودکترگفته تهدیدبه سقطه😖😖😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
انشالله میشی...من شدم ولی لکه بینی دارم ودکترگفته تهدیدبه سقطه😖😖😖

گر نگهدار من ان است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

حالا که خدا داده نگه میداره گلم

همش استرس دارم دعام کنید

دیشب با شوهرم رفتیم پرچم. برا محرم بخریم پرچم حضرت عباس هر سال میگیریم برا پشت ماشین بعد از صفر میدیم هیئت پرچم گذاشتم رو شکمم دعا کردم شمام اگه دوست داشتین برام دعا کنید اگه خدا میخواد بچه سالم و صالح بهم بده شوهرم چون مشکل خودشو می‌دونه خیلی ناراحته 

انتظار کشیدن واس من خیلی سخته.نمیدونم شما هم همینطوری مثل من؟من هفته ۵ روز دیگه موعد پریمه

واقعااااااا سخته درکت میکنم من وقتی زن باردار میبینم گریم میگیره خدارو قسم میدم به آبروی صاحب محرم خدا حاجتت بده