2777
2789
عنوان

برنامه غذایی( اگه میشه کمکم کنین)

69 بازدید | 11 پست

سلام مامانای گل نی نی سایت

ازتون کمک میخوام پسر من امروز 9 ماهو 7 روزشه یعنی یه هفته س که وارد 10 ماه شده؛؛من واقعا نمیدونم غذایی چیا بهش بدم بعضی وقتا هنگ میکنم؛ ازتون یه برنامه غذایی میخوام هم این ماه هم ماه های بعدی؛؛تورو خدا اگه دارین دریغ نکنین برام بفرستینش؛؛درضمن پسرم شیرخشکیه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببریدش دکتر تغذیه آخه مگه این سایت جای گرفتن رژیمه واسه بچه؟ چطور اطمینان میکنی به دستورهای ارسالی؟

خوب میخوام از تجربه هاشون استفاده کنم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
عزیزم نی نی سایت کانال تل گرام داره توی اون من می بینم غذای کمکی پیشنهاد داده

آدرسش چیه؟؟

من دخترم دو روز دیگه وارد 11ماه میشه باورت میشه از بس ک نمی دونستم چی بهش بدم و الان چی می تونه بخوره و.... دیوونه شده بودم دیگه غذای سفره رو دادم بهش البته فلفل نمی زنم ب غذا و چیزایی ک تا یکسالگی ممنوعه مثل سفیده تخم مرغ و...هم نمیدم

ی کانال هست آرتین فود اونم دستور غذایی داره و میگه واسه چ ماهی مناسبه

ممنونم عزیزم